Age limit

Девет грешки при френски ласки

Девет грешки при френски ласки - картинка 1

Решихме да припомним главните грешки, които жените правят

Обръщаш внимание само на главата

Тази част е много чувствителна. Но при продължително действие губи част от чувствителността си, усещанията се притъпяват. Затова е хубаво да се насочваш и към други части от пениса. Стволът е също чувствителен, най-вече в горната си част. Но независимо от това, че усещанията не са толкова силни при стимулиране на долната част, повечето мъже са доволни, когато приятелката им прави фелацио с „дълбоко гърло”. Дори и да нямаш намерение да се посвещаваш в тази техника, ще е добре да обръщаш внимание и на ствола, прокарвайки език отдолу-нагоре и обратно.

Забравяш топките му

Там има много чувствителни зони и докосвайки ги, доставяш особено удоволствие на мъжа. Дори не всички мъже знаят за това! Докато мастурбират далеч не винаги отделят заслуженото внимание на топките – особено на задната и долната им част. Можеш да ги галиш и с ръце, и с уста. Обърни внимание на това, че като използваш слюнка за смазка, влагата бързо се изпарява и топките изстиват. А студът може напълно да развали усещанията.

3 грешки с начина!

Рязка си

Всеобщо мнение е, че мъжът винаги е в настроение за секс. Но в действителност това далеч не винаги е така. На мъжете им е необходима настройка –  психологическа и физиологическа, а също и време, за да се подготвят. Затова и недей да пристъпваш прекалено бързо към оралните ласки и също толкова бързо да приключваш с тях. Отделен въпрос е дали да позволиш на спермата да се окаже в устата ти. Далеч не всички момичета харесват идеята. Ако не си настроена за такъв край, би било добре предварително да предупредиш партньора си. Защо пък не и да му предложиш други варианти за тази цел, като например лицето, гърдите, ръцете? Важно е да не прекъсваш телесния контакт, да запазиш допира (колкото повече телата ви се докосват, толкова по-добре).

Бързаш излишно

Не е добра идея да се стараеш бързо да доведеш мъжа до оргазъм. В такъв случай свирката става механична и с малко се различава от мастурбацията с ръка. А и освен това в този случай мъжът започва да се съмнява дали наистина на момичето му е приятно, или просто иска да приключи по-скоро. Все едно не получава удоволствие, а изпълнява някакъв дълг. Не забравяй, че сексът също има и еротична страна – желанието не само да изпиташ удоволствие, но и да се почувстваш обект на желание за партньора си. Затова и за мъжа е важно да получава различни подтвърждения за това, че момичето го иска, че той е желан.

Еднообразие

В секса взима участие не само физиологията ни, но също и фантазията. Ако през цялото време се случва едно и също, вниманието ни се разсейва и чувствителността се притъпява (по естествените закони на нервната система). Фантазията в този момент бездейства. Резултатът е пълна липса на удоволствие, дори и при наличието на физиологическо удовлетворение. Не са достатъчни простите възвратно-постъпателни движения – в крайна сметка мъжът може и сам да си ги осигури. Затова е важно да си и изобретателна – да възбуждаш различни ерогенни зони, измисляйки нови техники. Балансът е важен: добре е да сменяш движенията, но не прекалено често, за да могат получените импулси да въздействат.

4 грешки в поведението!

Напрягаш се

Всеки вид ласка, включително и орланата, съвсем не е изпит, а проявяване на искрено чувство към партньора. Когато момичето се напряга, в самата нея и в половинката й започва да се прокрадва усещането, че тя се готви да направи нещо трудно и може би неприятно. Понякога от напрежение се получава и рефлекс за повръщане. Затова преди всичко отпусни мускулите на тялото, лицето и шията. И на първо място, осигури за себе си приятна обстановка и добро настроение.

Криеш лицето си

Сигурно си чувала известния израз, че жената обича с ушите си, а мъжът – с очите. И наистина, много мъже получават значителна част от удоволствието не само от усещанията, но и от разкриващите се пред тях гледки. Затова си заслужава да му позволиш да гледа как излежда лицето ти по време на оралните ласки.

Мълчиш

Това, че мъжете обичат да гледат, не значи също и че са равнодушни към звуците. Стоновете, въздишките и възгласите на възхищение са това, което им дава сигнал: харесва ми това, което правиш. И въобще не искат и да си мислят, че ти мъчително се напрягаш да правиш „това” главно заради тяхното удоволствие.

Не получаваш удоволствие

Сексът е взаимна наслада. И ако един от партньорите не изпитва удоволствие, то другият най-вероятно ще го забележи и ще се почувства зле. Взаимното удоволствие става особено важно при по-дългите връзки. При тях получените впечатления се натрупват с времето. Какво да правиш? Един от вариантите е да симулираш наслада, но далеч по-добре е да се научиш да си я доставяш. Първо, можеш да се научиш да се възхищаваш... Вникни в детайлите на устройството на мъжките полови органи, наблюдавай работата им. Ще започнеш искрено да се възхищаваш на това колко хармонично са устроени, как формата им съответства на предназначението, колко чувствено реагират на интереса и допира ти. Второ, усъвършенствай техниката си. Твоят напредък в майсторството и отзивчивостта на партньора ще ви носят все повече удовлетворение. И трето, доставяйки удоволствие на половинката си, можеш в същото време да не забравяш и себе си. Използвай вибратор или пръстите си (мъжете обичат да гледат как жената се докосва), а също можеш и да застанеш така, че клиторът и устните ти да се трият в крака на партньора. Позволи му да те гали (когато не е е твърде зает със своите усещания и е способен да ти обърне внимание).

източник: cosmopolitan.bg

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове