Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място

Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място - картинка 1
Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място - картинка 2
Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място - картинка 3
Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място - картинка 4
Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място - картинка 5
Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място - картинка 6
Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място - картинка 7

Подбрахме най-важните събития, случили се на днешния ден в историята

Днес е двадесет и вторият ден от месец юни. 174-ят ден от годината. Ден, в който са се случили не малко неща, ден изпълнен с емоции, със събития ... Днешният ден, като всеки друг е специален.

Ето кои са и най-важните събития, случили се на тази паметна дата:

Честит Рожден ДЕЕЕЕЕЕН!

Меглена Щилиянова Кунева е български юрист и политик, бишв заместник министър-председател по координация на европейските политики и институционалните въпроси и министър на образованието и науката на Република България. Кажи речи, важна клечка. Меглена Щиляинова Кунева е родена на 22 юни 1957 г. в София. Кунева е дъщеря на буфосинхрониста и киноактьора Щилиян Кунев, а нейният дядо е юрист, завършил Сорбоната. Нека и пожелаем скорошно и безпроблемно пенсиониране! :) 

На 22 юни 1986 година по време на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол на стадион Ацтека в Мексико, аржентинският футболист Диего Марадона отбелязва в рамките на три минути срещу Англия два гола, първият от които с ръка (наречена по-късно от него „Божията ръка“), а вторият като гол-шедьовър е определен за „Голът на века“. Англия успява да върне само едно попадение чрез Гари Линекер,а Аржентина печели втората си футболна корона.

Дан Браун е известен американски писател на трилъри. Най-четените му романи са Шифърът на Леонардо, Шестото клеймо и Изгубеният символ. Често е критикуван от радикални последователи на християнството. Книгите са му преведени на 51 езика по целия свят. Роден е на 22 юни 1964 година в Ексътър, Ню Хампшър и е най-възрастния от три деца. Неговата майка Констанс е професионален музикант, тя свири на орган в църква.

На 22 юни 1889 година Германия въвежда първите в Европа пенсии. 

Мерил Луиз Стрийп е легендарна американска актриса, работеща в киното, театъра и телевизията. Считана за най-великата жива актриса и една от най-великите на всички времена.Стрийп е родена на 22 юни 1949 година в Съмит, Ню Джърси. Нейната майка, Мери Улф, е художник и художествен редактор. Баща ѝ, Хари Уилям Стрийп младши (1910-2003), е фармацевт. Тя има двама братя, Дана Дейвид и Хари Уилям III.

На 22 юни е един прекрасен празник в САЩ! Денят, в който може да заведете домашният си любимец на работното място.  

На 22 юни във Франция празнуват денят на музиката! Прекрасно!

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове