Дневникът на едно куче

Дневникът на едно куче - картинка 1

Обичам да бъда обичан, обичам да обичам своя човек

Казвам се Итън, Итън Д.Петров /Ethan D.Petrov/. За по-кратко ме наричат китайскибоенлигльо, може и с хаштаг отпред, за да бъдем достатъчно модерни. #

Не се бъркайте. Не съм кръстен на актьора Ethan Hawke. Вярвам, че притежавам доста по-добри актьорски качества от него.

Ако не ми вярвате, питайте батко ми.

И ако сте достатъчно смели да го изтърпите, ще ви разкаже на какви неферфоятно драматични сцени съм способен. Би следвало, след като Leonardo DiCaprio получи „Oscar“ през 2016 г., да ми дадат и на мен един.

Често участвам в главната роля във филма „Изяж си гранулите и месото“…и искам да ви кажа, че този филм има толкова много части, че вероятно ще ни запишат в Guinness World Records.

Непоклатим съм. Защо ли? Защото обръщам гръб възможно най-демонстративно, качвам се на дивана, слагам си главата с трите тона бръчки на масата и изпуфтявам толкова дълго и тежко, колкото само индийските актьори могат.

В тази връзка, може да ви се стори, че доста често се отплесвам от основната тема. Това се дължи на факта, че имам толкова много да ви излая, а все още не съм се научил да пиша и със задни лапи. Може би трябва да изкарам един бърз курс или може би Mark Zuckerberg трябва да измисли някаква по-удобна социална мрежа за кучета (с гласово разпознаване; ще взема да го патентова; Mark не чети!).

Да не си мисли, че е много лесно постоянно да си търсиш жени по градинките.

Роден съм през далечната 2013 г. Да, със сигурност 5-ти декември 2013 г. е много велика дата, съдейки по партитата за рождения ми ден. С батко се познаваме от 7 февруари 2014 г…чаках, докато се накани да дойде да ме прибере. Не знам, човеците са доста странни, но очевидно, когато вземат импулсивно решение се сдобиват с невероятно сбръчкан шар пей /демек с мен/.

Вярвам, че няма да ви изненада факта, че зад опашката си имам две жени и 10 деца.

Да, вижда се. Трудно може да ми устоят. Да не ви разправям за човешките момичета по улици, паркове, площадки, плажове и т.н.

Живея в „европейска столица“, каквото и да означава това. Иначе бърлогата я обитаваме с батко и синът ми Кинг. Знам, че и той има прекалено необичайно име, но поне го научи бързо /особено в сравнение с основни кучешки правила, като т.5 от Правилника за пълноценно съжителство с човешки индивиди “…не пишкай върху матрака, че ще полудее, когато се прибере от работа.“/.

Основно обичам да дремя и да мисля за живота. Не прави изключение и страстта ми да позирам за снимки, а и е крайно време да ме направят новото рекламно лице на Tefal. Склонен съм да приема вариант и да рекламирам крем за бръчки. Няма нужда да обяснявам защо.

Само изрично подчертавам, че не рекламирам продукти тествани върху себеподобни. За отношението към животните в България ще лаем друг път.

Обичам да пътувам. Морето ми е втори дом, мисля. Обичам удобни спални. Обичам чайки, пясък, големи саксии с палми за препишкване, тераси с изглед към морето, обичам да ми разказват приказки.

Обичам да бъда обичан, обичам да обичам своя човек.

Сигурен съм, че можете и вие.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове