Докога ще ядем бой на пътя?

Докога ще ядем бой на пътя? - картинка 1

"Родната полиция не ни пази"

5/Поредният случай на брутален побой на пътя вчера разтърси България.Два автомобила катастрофираха на столичния булевард "Черни връх", а шофьорите им пребиха водача на кола, която ги засякла. Въпреки че очевидци незабавно подали сигнал на тел. 112, полицията дошла след час, заяви пред „Дарик“ свидетелят на инцидента Красимир Маринов.

Във връзка със случая, искаме отново да припомним, че държавата ни не е мръднала от 90-те години, в които мутрите владееха всичко. Има развитие по казуса и днес. И то какво само?

Адвокатът на участник в боя заради катастрофа в София го описа като уравновесен човек. Симеон Христов е единият от двамата шофьори, нанесли удари на друг водач след пътен инцидент на столичния булевард "Черни връх" във вторник. При катастрофата пострада спътницата на Христов, която е със счупена ръка, без опасност за живота. Водачът бе задържан от полицията, а от СДВР съобщиха, че той е криминално проявен.

Защитникът на Христов - Павел Чернев, заяви пред Нова телевизия, че той е „спокоен и уравновесен човек", въпреки че е каратист. Според него това не е пореден случай на мутри биячи, с което медиите започват да спекулират.

Така, не можем да разберем едно – наглостта, драги ми читателю. След побоя биячът каза, че не виновен, но очевидно беше, че кръвта по ръкава му не е на жена му, както той твърдеше. Съпругата му трябва доста бой да яде, и на ставане и на лягане. Щом до кръв се стига всеки път. Ей, наглите хора нямат край!

И друго: Бил уравновесен ли? Действията на биячът със сигурност показват уравновесеност. А, нека припомним, че Павел Чернев не е цвете за мирисане. Адвокатът на побойника беше обвинен, че на 7 февруари 2006 година около 20.30 часа пред централния вход на телевизия СКАТ собственоръчно пребива и малтретира членове на политическия съвет на Български национален съюз. Освен собствените си юмруци, той използва услугите на още четирима души, които според БНС са “квалифицирани специалисти в боя”

Хулиган на хулиган помага… Какво да ви кажем? Своеволията по пътя няма да спрат, ако не се направи нещо. Ние членка на ЕС ли сме въобще или просто така се водим? Отговорът се подразбира…

Ние питаме: до кога ще продължават тези неща. г-н главен прокурор? Нали не мислите, че от само себе си ще се реши този проблем?  Нали инцидентът, станал февруари месец на Околовръстното, Ви събра с полицията, за да решите как да се ограничат подобни случаи? И каква беше ползата от акциите? Отговор: Никаква!

На заседанието решихте да вземете извънредни мерки. Къде са? Защо продължават да стават такива инциденти?

И министър Бачварова се изказа по случая, завявайте, че е "трябвало веднага да се извика полиция". Ми, накарайте ги, де! Да видим как ще стане тази работа! Г-жо Бачварова, иска санкции, а не препоръки...

Можем да кажем спокойно, че мутренските години няма да отминат скоро. Докато МВР, прокуратурата и всички замесени органи не направят нещо адекватно, а не просто симулиране на дейност, „онези“ с големите джипове ще ни пребиват и на пътя, и в заведение – където си поискат. Защото остават безнаказани. А, това е най-страшното.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове