Досегашният началник на Пътна полиция оглавява агенция "Автомобилна администрация"

Досегашният началник на Пътна полиция оглавява агенция "Автомобилна администрация" - картинка 1

Бойко Рановски поема автомобилната агенция в момент, в който тя е във фокуса на вниманието заради гладната стачка на Николай Колев-Босия

Досегашният началник на отдел "Пътна полиция" в Дирекция на полицията комисар Бойко Рановски е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", съобщиха от правителствената информационна служба. Назначението е подписано от премиера Бойко Борисов, като предложението идва от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски.

Досега длъжността се заемаше от Красимир Сребров, който почина след дълго боледуване.

Комисар Бойко Рановски е завършил висшето военно строително училище "Любен Каравелов" в София и от 1996 г. до 1999 г. е офицер в Българската армия.

От август 1999 г. започва работа в Министерството на вътрешните работи като районен инспектор в 3 Районно управление към СДВР. От 2003 г. е назначен в сектор "Териториално обслужване" в отдел "Охранителна полиция" – СДВР.

От 1 март 2005 г. е служител в Пътна полиция, а десет години по-късно става началник на отдела.

Бойко Рановски поема автомобилната агенция в момент, в който тя е във фокуса на вниманието заради гладната стачка на Николай Колев-Босия. Той твърди, че в нея има корупция, която се прикрива.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове