Дразнете го! Това възбужда!

Дразнете го! Това възбужда! - картинка 1

Готино ще ти е! Гаранция!

Сексът е, за да ти е готино. Но често човек се разочарова от ласките в леглото или където се случат. Затова е добре да се изпълняват няколко "заповеди", които гарантират кеф.

1. Позите са от значение

Само "мисионерската" или нещо друго няма как да не ви писне по време на секс. Не само, че ще ви налегне скука, но ако тялото е в една и съща поза, сетивността на нервните окончания намалява. Затова специалистите съветват редовно да експериментираме с нови пози.

2. Дразни го/я

Дайте воля на фантазията си! Изпратете съобщение "Гола съм и те чакам…", "Без бельо съм", "Искаш ли ме?" Или, когато сте заедно, го целуни нежно, а след това да се отдръпни. Въобще правете това, което знаете, че ще го/я възбуди.

3. Прави секс, само ако ти се прави

Представете си, че сте се натъпкали с храна, а някой ви бута още. Ужасно е! Същото е и със секса. Ако ще го правите по навик, задължение или поради някаква друга причина, различна от истинското желание, няма как другия да бъде задоволителен. И вие. Въпреки че апетитът идва с яденето. Но ако след първите минути възбудата не ви споходи, зарежете ласките.

4. Не бързай

Според японските гейши бързите и резки движения са враг на сексуалното удоволствие. Или поне в началото. Те казват, че трябва да се движим плавно, нежно, да се целуваме и галим, преди същинската част. Сексолозите напълно ги подкрепят, обаче и с факти – според статистиките, на една жена са нужни поне 15 минути любовна игра, за да достигне лесно и бързо до оргазъм.

5. Знаеш ли какво искаш?

Джон Грей, автор на бестселъри относно отношенията между мъжете и жените, казва, че в много случаи ние инициираме секса, без да сме наясно какво точно искаме. Според него трябва да има искрено общуване, споделяне на сексуалните желания между партньорите, но преди това вие трябва да сте наясно какво точно ви харесва.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове