Друго заведение в Созопол ужили клиенти с такса "празна чиния"

Друго заведение в Созопол ужили клиенти с такса "празна чиния" - картинка 1
Снимка: facebook

Ето поредният сигнал от родното Черноморие

В Созопол има и такса "празна чиния."

Ето поредният сигнал от 
Desislava Genkova Elrisha :

"В Далян "Чайка" Созопол празнувахме рожден ден преди два дена...сметката беше 400лв. 11възрастни и 3 деца. За всичките взеха по 2 лв такса "празна чиния" защото тортата била поръчана на друго място. Да не говорим,че сме редовни клиенти,но аз лично вече ще се замисля дали да ги посещавам."

facebook
Снимка: facebook

Припомняме, че заведение в Созопол начисли на клиенти 80 лв. такса „Свободен стол”. Сумата беше вписана в касовия бон със сметката.

До наказателната мярка се стигнало, след като компанията резервирала маса в ресторанта, но 4 стола останали незаети. „Таксуваха ни по 20 лв. за всеки свободен стол на масата, макар че преди това уведомихме хостесата, че не очакваме други хора. Тя впоследствие отрече, че сме й казали. Пожелахме да говорим с управителя за нелепата такса "Свободни други", за която не бяхме предупредени, нито беше описана в менюто. Той дойде, започна да ни обижда и в крайна сметка ни изгони от заведението”, разказват клиентите.

/33

Коментари 1

  • #1
    Десислава -

    Искам да се изтрие тъпата ви статия ,както и името ми! Не съм давала разрешение никой да ме цитира ! Като ви се играе на журналисти - намерете си истински проблеми ,не създавайте такива на хората,споделили нещо във Фейсбук!!!

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Блогове