Друго заведение в Созопол ужили клиенти с такса "празна чиния"

Друго заведение в Созопол ужили клиенти с такса "празна чиния" - картинка 1
Снимка: facebook

Ето поредният сигнал от родното Черноморие

В Созопол има и такса "празна чиния."

Ето поредният сигнал от 
Desislava Genkova Elrisha :

"В Далян "Чайка" Созопол празнувахме рожден ден преди два дена...сметката беше 400лв. 11възрастни и 3 деца. За всичките взеха по 2 лв такса "празна чиния" защото тортата била поръчана на друго място. Да не говорим,че сме редовни клиенти,но аз лично вече ще се замисля дали да ги посещавам."

facebook
Снимка: facebook

Припомняме, че заведение в Созопол начисли на клиенти 80 лв. такса „Свободен стол”. Сумата беше вписана в касовия бон със сметката.

До наказателната мярка се стигнало, след като компанията резервирала маса в ресторанта, но 4 стола останали незаети. „Таксуваха ни по 20 лв. за всеки свободен стол на масата, макар че преди това уведомихме хостесата, че не очакваме други хора. Тя впоследствие отрече, че сме й казали. Пожелахме да говорим с управителя за нелепата такса "Свободни други", за която не бяхме предупредени, нито беше описана в менюто. Той дойде, започна да ни обижда и в крайна сметка ни изгони от заведението”, разказват клиентите.

/33

Коментари 1

  • #1
    Десислава -

    Искам да се изтрие тъпата ви статия ,както и името ми! Не съм давала разрешение никой да ме цитира ! Като ви се играе на журналисти - намерете си истински проблеми ,не създавайте такива на хората,споделили нещо във Фейсбук!!!

Facebook Коментари

Коментирай

Какво очаквате от българското председателство на Съвета на ЕС?

Управляващите ще използват повода да се хвалят.

56.52%

Българското кое?

26.09%

Опозицията ще използва повода да прояви активност.

8.70%

Ще "валят" медийни скандали - у нас и в чужбина.

8.70%

Бълагрия ще придобие сериозен авторитет на международната сцена.

0.00%

Блогове