Друсаната Жана Бергендорф катастрофира и я арестуваха

Друсаната Жана Бергендорф катастрофира и я арестуваха - картинка 1

Полеви тест показал наличие на кокаин

Певицата Жана Бергендорф е задържана за употреба на кокаин, след като предизвика лека катастрофа тази нощ в София.

Инцидентът е станал към 22.30 ч., съобщава Нова телевизия. Автомобилът, който управлявала Бергендорф, ударил леко друга кола в центъра на града.

Пристигналите на мястото полицаи проверили с дрегер певицата за алкохол. Тестът бил отрицателен.

Поведението на певицата обаче усъмнило униформените. Те й направили полеви тест за наркотици, който показал наличието на кокаин.

Певицата е отказала е да даде кръв и урина и е била отведена в Първо Районно управление на МВР.

Саня Армутлиева от продуцентска компания "Вирджиния рекърдс" заяви, че не знае нищо за случая.

През юли м.г. Жана Бергендорф беше замесена в друг шумен скандал. Певицата беше арестувана след битов скандал. За случая тогава тя обясни, че сама повикала полицията, след като била заплашена от свои познат в дома си.

Пристигналите служители на реда привикаха както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи, в Районното управление за показания и изясняване на ситуацията.

„Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала", оправда се след инцидента през лятото Жана Бергендорф. „Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката", подчерта тя в опит да изчисти името си.

„Осъзнах, че е много важно да преценявам това, което аз съм като личност пред феновете и то във всеки един момент и трябва да бъда добър пример. Никога не съм си позволявала да бъда лош пример на когото и да било и от това ми е още по-болно, защото ме изкарват каквато не съм", призна още певицата.

След скандала срещу Бергендорф не бяха повдигнати обвинения, не беше започнато и наказателно преследване във връзка с каквото и да е нарушаване на закона или притежание на забранени вещества.

Източник: Novanews.bg

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове