Два пъти за една нощ? Възможно е!

Два пъти за една нощ? Възможно е! - картинка 1

Ето, как да стане това...

За разлика от теб, той има нужда от по-дълъг антракт. Докато една жена е мокра и възбудена, тя е физически в състояние да прави секс, толкова пъти, колкото иска, без да се прави паузи.

На мъжете им е провървяло по-малко. Особено, ако психически не е напълно възбуден на него му е нужно време. Доказано е че при мъжете между 20 и 30 са необходими от 5 до 30 минути за презареждане. А с възрастта времето се удължава. Това си има своето обяснение. След еякулация кръвта от пениса се изтегля към таза и е необходимо време, за да еректира отново.

1. Дай възможност на партньора си да се съвземе, но се постарай да запазиш сексуалното влечение.

Направи му комплименти. Но в никакъв случай не говори за него в минало време. И никакви реплики от типа: „Това беше супер, но аз искам още. Давай, да не губим време!“. По-добре е да вместо това му кажи: „Ти знаеш как да ми доставиш удоволствие“. Така подсъзнателно ще го насочих към нови подвизи.

2. Докато си взема кратка почивка не му давай възможност да подремне или още по-зле да включи телевизора.

Задължително остави члена му в покой. Даже и нежно докосване веднага или скоро след кулминацията предизвиква неприятно усещане. Най-добре е да се придържаш към по невинните докосвания. Винаги може да се сгушиш в него, така че дупето ти да се озове в слабините му. Ако е легнал по корем, застани над него на четири крака и отъркай зърната си в гърба му. После започни да галиш гърдите, гърба и раменете му.

3. Главното е да намекваш и да са заиграваш, но да не изискваш.

Усетили, че желанието за повторение е поднесено с повелителна форма, той така ще се стресира, че най-вероятно нищо няма да излезе.

4. След известно време той ще бъде готов за по-откровени ласки.

Добре е да започнеш с тестисите, като ги галиш и целуваш. А след това да преминеш на члена. Но не забравяй, че главичката му остава свръхчувствителна след оргазъм, много по-дълго от други области.

5. Въпреки че мъж на 20-30 год. не би трябвало да има проблеми с ерекцията, понякога силата й е различна.

И може да трябва повече време, за да се развие. Така че, ако той не е твърд като скала, не започвай да си мислиш, че не те желае. Просто се наслаждавай на всички фази и не бързай. Дори може да го спреш за малко, за да го целунеш страстно, докато се втвърди напълно.

6. Ползи от „втория път“

- Вторият път е идеалната възможност да получиш оргазъм, ако още не си или да получиш втори, трети...ако си ненаситна. Втория път няма нужда да е като първия. Тъй като трае по-дълго можеш да реализираш любимите си фантазии и сексуални сценарии, без да се тревожиш, че ще свърши твърде бързо.

 - Освен това, след като първия път той е свършил повечето работа, сега ти може да поемеш юздите.

- Също така може да смениш обстановката като добавиш свещи, музика или да промените мястото – да отидете в банята, коридора, кухнята. Забавлявай се!

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове