Джихадистите правели търгове за секс-робини в Палмира

Джихадистите правели търгове за секс-робини в Палмира - картинка 1

Това показват документи, намерени след превземането на града от Сирийската армия, съобщава The Mirror.

Преди да бъде изтласкана от Палмира Ислямска държава е организирала своеобразен пазар за секс-робини в града. Това показват документи, намерени след превземането на града от Сирийската армия, съобщава The Mirror, цитиран от Офнюз.

В документите е имало задължително изискване писмено да се уведомява командирът, ако някой от бойците му иска да участва в търг за секс-робини. Такова участие е било забранено без разрешение.

Според документите, самите търгове били с тайно наддаване, като участниците предлагали сумите в запечатани пликове. Печелел кандидатът, който е дал най-висока цена.

Преди време войници от спецчастите на САЩ се сдобиха с друг документ, регламентиращ общуването на терористите от Ислямска държава с робините. Фетвата се разпространявала от богослови на групировката. В  нея се забранявали сексуални контакти с жени-роднини. а също баща и син не можело да спят с една и съща робиня. 

Според данни на ООН изнасилените от Ислямска държава жени са няколко хиляди, като някой от тях били 12-годишни момичета. 

Възстановяването на древния сирийски град от пораженията, нанесени от радикалната групировка „Ислямска държава“, ще продължи пет години, съобщава германският телевизионен канал ZDF. Това сочат оценките на екип от експерти, който е огледал на място щетите.
Междувременно сирийската армия започва разчистването на града от мини и взрвивни устройства.

СNN разпространи кадри как терористите от Ислямска държава братята Салах и Ибрахим Абдеслам се забавляват с разюздани блондинки. Видеото е заснето 8 месеца преди смъртоносните атаки в Париж. 

Братята са на рап концерт, по-възрастният пуши цигара и флиртува с млада жена. До него танцува и брат му.

Кадрите са записани и разпространени от техни приятели, които ги описват като бохеми.

Салах Абдеслам беше задържан на 18 март в Брюксел. Той е смятан за организатор и дори „основен мозък” на атентатите в Париж.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове