/ВИДЕО/ Ето това е слонска прегръдка!

/ВИДЕО/ Ето това е слонска прегръдка! - картинка 1
/ВИДЕО/ Ето това е слонска прегръдка! - картинка 2
/ВИДЕО/ Ето това е слонска прегръдка! - картинка 3

Игриво слонче, живеещо в Тайланд, обича приятелските прегръдки с посетителите

Бебе слон стана атракция във ферма в Тайланд, където не пропуска  възможността да бъде прегръщан от туристите и бърза да се пъхне в пергръдките им.

Гальовното и игриво слонче на име Нампа, което значи "фонтан" на тайландски, живее във фермата за слонове Патара, намираща се в една от провинциите на Тайланд - Чианг Май.

Видеото е на туристи, срещащи се с малкото слонче, показва удоволствието им и радостта при срещата с новият им приятел, който бърза да попадне в прегръдките им и ги обгръща с хобота си.

 

По време на разходката си във фермата, посетителите имат възможността да се запознаят с това, как протича денят на един слон. Туристите научават всичко за отглеждането и заниманията с големите животни.

Хората, грижещи се за слоновете разказват на посетителите за начините, по които слоновете общуват, оформянето на навиците им и как протича тяхното хранене и особеностите, които ги характеризират. И разбира се, няма съмнение, че Нампа е атракция сам по себе си.

Според Facebook страницата на фермата (Patara-Elephant-Farm), майката на малкото слонче не го изпуска от поглед и следи всяко негово движение. Хората, работещи във фермата споделят, че Нампа се ражда доста по-малко от повечето новородени слончета и се опасявали дали ще може да оживее.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

„Демократична България“

30.19%

ГЕРБ-СДС

15.09%

„Има такъв народ“

13.21%

БСП

11.32%

Не съм решил още...

9.43%

"Възраждане"

7.55%

Няма да гласувам

5.66%

„Изправи се! Мутри, вън!“

3.77%

Друга партия или коалиция

3.77%

ДПС

0.00%

ВМРО

0.00%

„Републиканци за България“

0.00%

Блогове