Евгени Крусев подаде оставка

Евгени Крусев подаде оставка - картинка 1

Зам.-кметът на Столична община е викан на разпит във връзка с проверката на прокуратурата за ремонта на столичната улица "Граф Игнатиев"

Зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев подаде оставка.

Това се случи на пресконференция в общината, след като вчера стана ясно, че е викан на разпит във връзка с проверката на прокуратурата за ремонта на столичната улица "Граф Игнатиев". 

Пред медиите в СО Крусев обясни, че вчера късно следобед късно е получил призовка от прокуратурата за ремонта на ул. "Граф Игнатиев". Той е призован в качеството му на обвиняем
В тази връзка считам, че е най-отговорно и мъжката позиция в случая, може би, е аз да си подам оставката, подчерта заместник-кметът по транспорта.

Той иска разследването изцяло да си свърши работата. Аз категорично мога да заявя, че ще си защитя името си, отсече още Евгени Крусев и увери, че ще продължи да оказва съдействие на всички разследващи органи. Цялата изискана документация е изпратена на разследващите.

Евгени Крусев подчерта, че като възложител на проекта носи отговорността. Ще продължа да нося отговорност, изтъкна той.

Заместник-кметът все пак посочи, че може би е бил подведен за проекта. Надява се прокуратурата да установи къде е вината. Можем да кажем, че в момента "Граф Игнатиев" от един ориенталски битак, на каквото приличаше преди, сега е една от красивите улици на София, похвали се Евгени Крусев.

Всички проверки по случая продължават.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове