6 фрази, по-важни дори и от "Обичам те"

6 фрази, по-важни дори и от "Обичам те" - картинка 1

"Обичам те" - най-желаните думи на света

Нещата, които хората правят, за да чуят тези две думички са изненадващи. Всеки от нас е чел безброй истории, гледал е филми и е слушал не една песен за любовта.

Защо обичаме толкова често да чуваме тези така сладки думи? Може би това е вид обещание, че има място за нас в нечие сърце, или знанието, че сме толкова важни в нечий живот. Често това е фразата, която кара връзката да продължи на следващата стъпка.

Така че, защо тогава любовта е толкова сложно чувство? Защо хората, които казват, че се обичат един друг, се разделят? Защо има разводи? Защо любовните песни понякога са тъжни? Защо има разбити сърца? Как може човек, който някога е бил всичко, да се превърне в непознат.

Има шест фрази, които мисля, че са толкова важни, а вероятно и по-важни, отколкото думите "Обичам те". Фрази, които мисля, че ние всички трябва да чуваме от близките си. Фрази, които трябва да бъдат толкова важни за нас, както и обяснението в любов.

1. "Прощавам ти"

Прощавам ти за всичко, което си направил, или ще направиш, което може да ме нарани. Прощавам ти за нещата, които си казал след дълъг и уморителен ден. Прощавам ти, че не знаеше от какво имам нужда, прощавам ти и по начина, по който се надявам ти да ми простиш.

2. "Ще се жертвам за теб"

Ще жертвам времето си за теб. Ще се грижа за теб когато си болен. Когато си слаб ще бъда силата ти. Аз ще бъда там за теб в 03:00 часа сутринта, както бих била и в 19:00 часа. Аз ще бъда с теб, когато никой друг не е.

3. "Уважавам те"

Уважавам те за това кой си, а не за това, което чувствам към теб. Уважавам те, защото ти заслужаваш моето уважение. Ще уважавам твоите мнения и мисли, мечти и желания.

4. "Подкрепям те"

Винаги ще подкрепям твоите надежди и мечти. Винаги ще пазя гърба ти. Можеш да разчиташ на мен.

5. "Ще те защитавам"

Ще те защитя от злото. Ще защитя сърцето ти от болката. Ще защитя идеята за нас. Няма да те унижавам. Ще те ценя и ще те предпазя от всякакви беди. Няма да позволя на другите да те сломят. Ти ще бъдеш в безопасност с мен вианги и навсякъде.

6. "Ще бъда винаги с теб"

Аз няма да те оставя. Ще бъда тук за теб отново и отново. Ще бъдеш винаги приоритет в моят живот. Ще поглеждам назад към нашето "начало", но ще работя за нашето "сега". Ще очаквам с нетърпение бъдещето ни.

В идеален, съвършен свят, аз наистина вярвам, че всички тези качества идват заедно като едно цяло и се изразяват чрез чиста и безусловна любов. Това е черта, която всички ние трябва да развиваме.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове