Фюрерът и митовете около интимния му живот

Вижте фетишите на Третия райх

7/ Адолф Хитлер продължава да бъде тема на американското разузнаване, което най-накрая набра смелост да отвори всички досиета и да сподели наученото за фюрера, пише men.bg.

Проучванията на американските шпиони показват, че Адолф хранел топли чувства към един невероятен фетиш - скат любовта. Това проучване идва точно след разкритието, че диктаторът разполагал с микро пенис (до 7 сантиметра в еректирало състояние). Разкритията са направени от Д-р Уолтър Лангър, който не само бил шпионин, но и психолог. Неговите разкрития нарушават една от най-големите тайни на Втората Световна война.

В книгата е направено и копие на документ от разузнаването, където се обяснява за малко по-тъмния полов живот на фюрера. Според д-р Лангър, диктаторът може да се определи като почитател на копрофилията - възбужда си при гледката на фекалии.

Тайната най-често се пазила в немските среди, но един ден Ернст Рьом споделил за странните занимания на Адолф и информацията веднага стигнала и до ушите на шпионите. Самият д-р Лангър е категоричен, че в следствие на тези доказателства, Хитлер не е бил способен да прави нормален секс.

/30

Facebook Коментари

Коментирай

44-тото Народно събрание ще работи до:

...юли-август 2018 г.

29.63%

Все тая, брат...

25.93%

...два-три месеца.

22.22%

... края на мандата си.

11.11%

... най-много две години.

11.11%

Блогове