Гарантирайте си оргазъм с тези три пози

Гарантирайте си оргазъм с тези три пози - картинка 1

Готови ли сте?

Мисионерската поза е удобна, романтична и чувствена, но не винаги е гаранция за оргазъм. Затова нека не си усложняваме пътя към върха на удоволствието, а да вземем един кратък урок по Кама Сурта, като се запознаем с 3-те пози, които най-лесно водят до оргазъм:

Горе... краката

Позата, при която краката на жената са вдигнати високо, върху раменете на мъжа, позволява по-дълбоко проникване на члена във вагината. И усещанията за жената са много по-силни и интензивни. А гледката как тя се гърчи от удоволствие, буквално го побърква.

Снимка 291688

Задна прашка

Животинска, мръснишка и много любима на жените и особено на мъжете е тази поза, която позволява страхотен ъгъл на проникване. А и ръцете на мъжа са свободни, което означава, че има много възможности за експерименти с тях.

Снимка 291684

Ездачката

Да, друго си е, когато вземем нещата в свои ръце. Е, не точно ръце. Бързо, бавно, нежно, грубо - жената решава, мъжът се наслаждава. А и ъгълът е идеален за стимулиране както на вътрешните ни горещи точки, така и на клитора. И нека подчертаем - мъжете обожават тази поза! Затова, момичета, забравете за комплексите и притесненията, отпуснете се и се оставете на удоволствието.

Снимка 291687
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове