Генерал Сиси в Ebay

Генерал Сиси в Ebay - картинка 1

Време е да използваме OLx.bg по предназначение

7/ Президентът на Египет е бил пуснат "за продажба" в платформата за търговия на иБей, след като обеща, че ще продаде и себе си, ако се наложи,  за да помогне на икономиката на страната.

Абдел Фатах Сиси, бивш глава на армията, бе широко подигран за залога му, откакто той изложи плановете си за развитие на икономиката на страната, тази сряда. "Ако е възможно да бъда продаден, бих се продал, '', каза той в реч по държавната телевизия.

Офертите са достигнали повече от $ 100.000, преди "обявата" да бъде свалена.

Един потенциален купувач дори иска повече информация за държавният глава, питайки дали е бил използван от "предишните му собственици (кралски особи от Персийския залив)".

***
След множество продажби на органи, бивши приятели в иБей и тн.,  само държавен глава не бяхме виждали, но ето, че доживяхме. 
Предлагам в българската платформа OLX.bg да се постъпи по същия начин с нашите управляващи. Бойко Борисов ще върви в промоционален пакет с обществени поръчки.

При наддаване за Меглена Кунева ще получите бонус - книга на писателя Робинзон Крузо.
При продажба на лицето Лиляна Павлова - само сега на уникалната цена от 97 лева ще получите и винетка за предно и задно стъкло.

Оферта си е. какво му плащаш?


Имате нужда от ваксина? Вземете сега министър Москов и един кашон ваксини като дори може да се пазарите за цената.
Изпращаме с Еконт. За сметка на НС. Получавате пратката в рамките на 24 часа. И всеки ваш лев по сделката отива в държавната хазна.
Всичко е в името на икономиката.

Ликуй народе!

/30

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове