Георги Тошев: Това е тяхната България, не вашата!

Георги Тошев: Това е тяхната България, не вашата! - картинка 1

Българският парламент днес показа, че за него 2 милиона българи не означават нищо….

В продължение на няколко години правех тв поредица "Другата България", снимал съм над 3500 истории на българи, живеещи в чужбина. С екипа познахме тяхната радост от новото начало, трудностите, които преминават, страховете и вярата, комплексите и несигурността…, но и ОБИЧТА към България - реална, почувствана, преболедувана…
Повечето от тези българи мечтаят един ден да се върнат отново в България. Завинаги!
Днес българският парламент лиши тези хора от правото на глас. Гласът, който им се полага, защото те, неуважаеми депутати , гласували срещу ветото на Президента, обичат тази България повече от вас!
И изстрадват тази любов не с привилегиите, с които вие се ползвате, а с реалния си труд и можене!
Това е тяхната България, не вашата!
Пишат ми хора от целия свят, герои на "Другата България" и не могат да повярват, че някакви си 100-на "българи", чиито заплати плащаме ние, честните данъкоплатци, могат да решават правото на глас на над 2 милиона наши сънародници зад граница….
Българският парламент днес показа, че за него 2 милиона българи не означават нищо….
Вярвам, че ние, близките и приятелите на тези българи от "Другата България" на следващите избори ще ви покажем жълт картон, защото нямаме нужда от псевдопатриоти!

/35

Коментари 1

  • #1
    бай Георги -

    Не мисля, че си прав приятел. Като толкова искат да се завърнат българите нека го направят и да дадат своя принос за просперитета на България. Не само със своя глас, но и със своя интелект и професионализъм. Но ми се струва, а ти вероятно знаеш по-добре от мен, че вместо това те си правят сметка да се пенсионират в страните, в които живеят и да си харчат пенсиите в България. С това се надяват както да прекарат добре старините си, така и да застанат на по- високо ниво в социалната стълбица у нас в пенсионните си години. В този смисъл вероятно баш ги брига кой ще управлява страната, важно е доходите и пенсиите на хората работили в България да са по-ниски от техните. Ето затова хора, които не живеят и не работят в страната не би трябвало да имат право да гласуват на избори за каквото и да било управление в България.

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли този парлмент да излъчи правителство?

Да, но зависи какво.

50.00%

Да, на всяка цена.

30.00%

По-добре да ходим на избори.

20.00%

Блогове