Големият майстор на голям тезгях работи /ГАЛЕРИЯ/

Големият майстор на голям тезгях работи /ГАЛЕРИЯ/ - картинка 1

Руското оръжие за масово поразяване, наречено Анастасия!

Това е Анастасия Квитко или руската Ким Кардашиян. Сравнението е на нейните фенове в Instagram, които надхвърлят 4 милиона. Много, да, много! 21-годишният модел все още няма порно клип или поне не знаем за него, но се надяваме и това да се случи. Дай Боже всеки му, както се казва. 

Квитко се превърна в истински феномен с формите си...

Коя беше Ким Кардашиян?

Руското Анастасийче отвя американската риалити звезда, превръщайки се в новия феномен в евразийската държава.

Пищни форми, ангелско лице и дяволски чар – това е сигурна рецепта за успех, а руската красавица, знае как да я забърка. Хубавицата е сред най-популярните хора в социалната мрежа към този момент.

Анастасия работи като модел и обича да си прави „белфи” /снима си дупарата/. А налетите й бедра и пищни форми направо разбиват конкуренцията.

„Забравете за риалити звездата Ким Кардашиян. Истинската хубост е руска и се казва Анастасия Квитко”, твърдят руските таблоиди.

Новата световна знаменитост е родена в чиновническо семейство. От малка обаче е запалена по звездите и дори прибягва до тренировки с корсет за по-тънка талия.


„Като тийнейджър постоянно бях на диети. Отслабването се превърна във фикс идея за мен. Вече съм на противоположното мнение. Мъжете харесват пищни мацки, които имат природни дадености”, твърди Анастасия.

И ние, Анастасийче, и ние…

Руското оръжие за масово поразяване е на мнение, че кльощавите модели отстъпват пред пухкавелките и самата тя е живо доказателство за това. Още повече, че продължава да жъне огромна популярност.

***

***

***

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове