Големите мъжки любовни лъжи

Големите мъжки любовни лъжи - картинка 1

Силният пол лъже два пъти повече от жените

Мъжете лъжат средно по 6 пъти на ден, което е два пъти повече в сравнение с жените. За да разберат как може момчетата да са толкова "хитри", специалистите попитаха самите тях за най-честите лъжи, които казват на своите приятелки и съпруги.

"Това ще бъде последната ми бира"- лъжа номер едно в класацията. Жените обаче трябва да ги разберат, защото тази невинна лъжа прилича на тяхната "от утре съм на диета" или "това е последната ми бисквитка", дори и ако е петата подред.

Мъжете използват толкова много начини, опитвайки се да се измъкнат от ситуация, без да помислят, че най-лесният трик е просто да обяснят истинската причина. Толкова често се чува изразът "На път съм", а оправдание винаги е задръстването. Обикновено мъжете прибягват до там, когато не искат да участват в плана, който е замислила приятелката им, например запознанство със семейството.

"Не пих твърде много"- тази лъжа не е сериозен проблем, ако не се повтаря прекалено често.

Други обичайни измъквания са "съжалявам, не съм си чул телефона", "батерията ми падна" или "нямах сигнал". Три различни неща, които означават едно и също. Често мъжете се нуждаят от малко лично пространство, но нямат смелостта да си го признаят, за това измислят очевидни оправдания.

Най-страшно е, ако не кажат "Спокойно, изглеждаш страхотно в тази рокля". "Ако не бях послъгал малко приятелката ми, тя нямаше да прави секс с мен поне една година", признава един от анкетираните. Това е един безопасен отговор, с който няма как да сбъркате.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове