Грешките, които правиш при избора на бански

Грешките, които правиш при избора на бански - картинка 1

Лятото е тук, което означава, че даваме старт на търсенето на перфектния бански!

Тук няма да намериш съвети как да откриеш "твоя модел според фигурата". Вместо това ще ти кажем, че трябва да носиш каквото си поискаш! Въпреки този съвет, искаме да отбележим, че жените са склонни да правят някои ключови грешки при избора на бански за плажа. Прочети ги, за да разбереш кои са и как да ги избегнеш.

1. Продължаваш да носиш своя любим стар бански костюм

Да, този бански беше супер сладък преди три години, но имаме новини за теб. Банските са направени от еластични материи и се амортизират, износват, разпъват ...с течение на времето и то доста по-бързо от дрехите ти. Те са подложени на агресивни външни условия като слънце, хлор, вода, пясък, слънцезащитни лосиони и масла... Може би е време да се сбогуваш със стария си бански, който не изглежда по начина, по който би искала. Или си купи подобен в същия стил, няма да те съдим. 

 

Грешките, които правиш при избора на бански

 

2. Нямаш бански костюм специално за спорт

Колко жени носят същия бански както за събирането на тен на плажа, така и за сърф и други активни дейности? Ние ще ти кажем "Моля, не прави това!" Защото, ако ще бъдеш супер активна, скачаш във водата или плуваш, не искаш бикините ти да се развържат или горнището да падне, нали? Спортните бански съществуват точно поради тази причина. Те осигуряват подкрепа и са по сигурни в екстремни ситуации. И да, те могат да бъдат супер сладки!! 

3. Горната част не ти осигурява подходяща подкрепа

Дами с голям бюст - това е за вас! Има стотици сладки модели, които в същото време са създадени, за да поддържат гърдите ти и да ти осигуряват необходимия комфорт на плажа. Избягвай меките чашки с тънки презрамки.

4. Мислиш, че целите бански са старомодни

Целият бански може да бъде скучен, но не всички са такива. Съществува голямо разнообразие от цветни, секси и стилни модели последните години, а ние сме пристрастени към тях! 

5. Купуваш си долнището прекалено голямо

Тук се оптваме да предотвратим синдрома на увисналия задник. Много жени са правили грешката (включително и аз) да си купят доланата част по-голяма от необходимото от стрях да не се впива в тялото. Но наитина това, което правиш е да предизвикаш нарочно падането на банския ти, когато излезеш от басейна. Материята се разтяга с времето, така че проблемът ще се влоши със сигурност. Когато си избираш нов бански, гледай за точния размер.

 

Грешките, които правиш при избора на бански

 

6. Мислиш, че половинките не изглеждат добре на твоето тяло

Банският от две части изглежда добре на абсолютно всеки! Ако все още мислиш консервативно и не искаш да покажеш повече кожа, пробвай долнище с висока талия. Всички ще са впечатлени от новия ти ретро стил!

 

Грешките, които правиш при избора на бански

 

7. Не експериментираш с различни стилове

Обожаваш триъгълните чашки и изрязани бикини и в това няма нищо лошо. Но няма да ти навреди, ако пробваш различни модели в магазина. Това е идеалният момент, в който може да разчупиш стила си, да пробваш нещо ново и да изненадаш дори себе си!

8. Купуваш комплект горна и долна част в един размер

Това е грешка, която жените доста често правят. Купуването на комплект от две части може да изглежда по-икономично, но не винаги горната и долната част отговарят на един размер. Така, например, може да се окажеш с хлабави бикини или такива, които те стягат прекалено много. Решението е да избираш главно според размера си, да комбинираш различни стилове и варианти, за да избереш перфектния за теб.

 

Грешките, които правиш при избора на бански

 

9. Притясняваш се прекалено много за разликите в тена

Някои от най-сладките бански са с кръстосване, връзки, ленти...Супер много ти харесват, но не купуваш от тях, защото се притесняваш за потенциално странните линии в тена ти. Използвай по-висок SPF, стой под чадъра (по-здравословно е така или иначе) и не го мисли толкова - освен това разликата е супер секси!

Cosmopolitan.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове