Грешните мъжки реплики в леглото

Грешните мъжки реплики в леглото - картинка 1

Спалнята е най-важната част от всеки дом, там можете да посрещнете някоя от най-горещите вечери, както и някои от най-лютите скандали

Психолозите отдавна препоръчват да я боядисате в лилаво, защото това е най-сексуалният цвят, който може да съществува. Този цвят е афродизиак за нас и знаем, че ако дамата в червено може да доведе агентите от матрицата, дамата в лилаво е сигурната карта. Веднъж щом прекрачите прага и се озовете в страната на чудесата, спазвайте максимална дисциплина. Поради наличието на тонове сексуални клишета, препоръчваме на всеки амиго да се въздържа от следните коментари, възклицания и лирически отклонения, за да може с чиста съвест да пропусне прегарянето на либидото. 1. Всичко свързано с "бейби", "бебе" и така нататък Преди няколко седмици слушахме едно прелестно съзнание да говори с "бебето" по телефона.  И докато бяхме на съседната маса, в очакване на бебето, мислихме колко неподходящо е това обръщение. Бебето се оказа 150-килограмова космата горила, която може да прилича на всичко друго, но не и на бебе. Възклицанията на Рон Джереми са по-фалшиви и от български дублаж върху немско порно - избягвайте! 

2. Какво искаш да правим? Не вярвахме, че има мъж, който ще зададе този въпрос в спалнята, но някои близки споделиха за подобна аномалия. Господа, щом жената вече се е лишила от всички дрехи и лежи пред вас, инициативата е във ваши ръце. Добрият любовник следи реакциите на партньорката усеща какво й харесва, какво доставя удоволствие и кое - не. С всеки допълнителен въпрос, с всяко пояснение и грешка, правите стъпка назад от нейният оргазъм. В леглото трябва да запомните, че вашето тяло е активно - ръцете винаги трябва да галят и стискат. А езикът трябва да се преплита като по-добре и от моряшки възел. Мъжът определя посоката!

3. Искаш ли да пробваме отзад? Не, не и не! Всички искаме да бъдем Чарли в шоколадовата фабрика, но това не е начинът за задаването на въпроса. Защо? Никога по време на секс не искате виза за южната граница, това е процес, който се налага във времето. Има някои магьосници, чийто перверзии минават всички граници, но те са като мита за голямата стъпка. Не казваме, че не съществуват на рядко са готови да ви допуснат там още през първата вечер. Ще станете парламентьори, ще отричате размера на торпедото и ще се кълнете, че сте по-нежни от коприна. 

4. Опа, грешната дупка! Разбира се, че ще ви откажат, но това не означава, че не може да "изкривите" мерника. Искаме да ти издадем една тайна - жените знаят, че го правиш нарочно, казвали са ни! 

5. Кучкоооо! Мръсните думички наистина могат да бъдат възбуждащи, стига да не използвате репертоара на футболна агитка - домакин. Нека направим някои важни уточнения "Ти си малка сладка перверзия!" е съчетание между мръсното и нежното, между перверзното и красивото. Оргазмът при жената се случва първо в главата и няма нищо по-възбуждащо от подобни комплименти. Но вместо да се фокусирате върху каруцарският речник, използвате мръсните комплименти. Има жени, които носят душата на порно актриси и обичат да ги пляскате по дупето, да ги стискате, да виете като вълк, докато ви покоряват с тяло, но има и такива, които обичат нежността и вместо див секс, те правят любов, отдавайки се на всички подробности. Точно разграничение не може да бъде направено, защото тихите води са най-дълбоки - винаги!

6. Толкова си тясна Винаги сме вярвали, че това е комплимент, но се оказва, че през женската призма може да бъде и повод за засягане. Защо? Какво точно сте очаквали? Паркиране на балканче в самолетен хангар? Тази реплика няма и подходящ отговор. Какво трябва да каже? Нещо от рода на "Мерси, често ми го казват!". 

7. Какво беше това? Всички знаем ефектът от навлизането на повече въздух във вагината. Правило номер едно е да се направите на приятно разсеян и да се преструвате, че това просто е било някаква илюзия. Смехът не е здравословен и обикновено води до точен прав в геройството. Повярвайте ни, когато ви казваме, че боли страшно много! Отново не правите коментар, защото липсва адекватен отговор. 

8. Свърши ли? Не си ли сигурен в себе си? Не си ли забелязал онова потреперване, настръхването на кожата, стискането за задника и всички останали подробности? Не? Тогава вдигай оръдието на труда и се приготви за втори рунд. Вместо да губите време с подобни въпроси, фокусирайте се върху 2ри и 3ти рунд. Нямате повече бензин? Веднага спретнете един бърз omelette au fromage! Запомнете господа, една жена не е свършила, докато не каже, че не може повече!

9. Искаш ли само да посвириш и да си ходя Някъде в прелюдията може и да получите едно класическо соло на дяволския кларинет, но нека не забравяме, че всички момичета веднъж на летния лагер са експериментирали с флейтата. Учените потвърдиха, че най-хубавият секс за мъжа ще бъде, когато жената след орална любов заспива щастлива, но природата не се е съобразила с нас и по тази причина ще трябва да запретнем ръкави и да изпълним мъжките задължения. Оралната любов е егоизъм. Ако все пак настоявате, помислите дали в последните 5 до 25 минути сте ходили да го излъскате? Старият растафар също трябва да бъде добре поддържан хигиенично, щом искате да намигнете с едно око!източник: men.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове