Груповият секс е най-честата фантазия

Груповият секс е най-честата фантазия - картинка 1

Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване сред 1 517 души

Учени разкриха кои са най-странните сексуални фантазии на хората. Като такива се считат всяко желание за отклонение от нормата, установена в съвременния живот.

Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване сред 1 517 жители на провинция Квебек относно сексуалните им фантазии. До момента подобни изследвания са провеждани само и единствено сред студенти.

Новото проучване обхваща много повече хора, защото е проведено в интернет. В него участие са взели 799 мъже и 718 жени на възраст около 30 години. От тях 85% са заявили, че са хетеросексуални, 3.6 са се определили като хомосексуални, а останалите са отказали да отговорят на този въпрос.

Във въпросника са посочени общо 55 твърдения, чрез които да се установи честотата, природата и същността на сексуалните фантазии на обекта.

Запитаните имали възможност да отговорят на всяко едно от твърденията по скалата от едно до седем, като едно означава, че отричат напълно твърдението, а седем – че са напълно съгласни.

След като отговорили на въпросите, участниците трябвало да опишат сексуалните си фантазии в детайли, ако те не са посочени в списъка. Анализът на данните показва, че мъжките сексуални фантазии са много по-разнообразни от женските.

Силният пол също така съумява да опише желанията си много по-живо и детайлно. Те са и по-амбицирани да ги осъществят. И двата пола имат идентична наклонност към груповия секс. В този случай мъжете почти всеки път отбелязват, че те искат да играят активната роля.

 

Снимка 249501

 

Оказва се, че най-честата фантазия на мъжете е тази за орален секс на нетипично място, докато жените мечтаят да правят секс на точно определено от тях място. Много повече са мъжете, които искат да бъдат интимни с напълно непозната.

Изключително висок е процентът и на тези, които мечтаят да гледат как партньорката им осъществява сексуален контакт с друг мъж. Приблизително толкова са и мъжете, които копнеят за анален секс, както и за секс с две жени.

В списъка присъстват и най-нетипичните сексуални фантазии. Най-рядко срещаният фетиш е сексът с животни. Като необичайни, но все пак посочени от запитаните, са "златният дъжд" (уриниране върху партньора), секс с проститутка/жиголо и злоупотреба с пиян партньор. А сред най-често срещаните фантазии са оралният секс и този на романтично място.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Блогове