Гърдите или дупето?

Гърдите или дупето? - картинка 1

Еднозначен отговор на този въпрос няма

Повечето жени постоянно се питат коя част от тяхното тяло все пак е по-атрактивна за силния пол - гърдите или дупето?

Еднозначен отговор на този въпрос няма. Мъжете обичат да гледат както гърдите, така и дупето. Не трябва да се забравят и краката. Но всеки си има своя приоритет.

Ценителите на гърдите си имат своите вкусови както относно размера, така и относно формата. Не е тайна, че както малките, така и големите гърди намират своите обожатели.

 

Снимка 265165

 

Същото може да се каже и за дупето. Единственото еднозначно условие е, че женското тяло трябва да бъде стегнато - никой не харесва отпуснати форми.

 

Снимка 265160

 

Съществува интересна хипотеза относно мъжките предпочитания. Смята се, че за южняците са по-важни стегнатите задни части, тъй като именно по това те съдят за детеродните способности на жената. А колкото повече здрави деца може да роди една жена, толкова по-добре.

За северните европейци са по-важни гърдите. До скоро (практически до средните векове) те са били ловци и рибари. Те не са отглеждали добитък и млякото им е било непознато, така че, главната задача на майката е била не толкова да роди, колкото да отгледа детето.

 

Снимка 265169

 

Затова те оценяват способността на жената да изхрани детето - т.е. гледат гърдите. Така че положението на притежателките на красиви гърди и не толкова хубаво дупе е по-печелившо, отколкото на собственичките на красиво и стегнато дупе и скромен бюст.

Все пак с помощта на различните упражнения за стягане и укрепване, седалищните части могат по-лесно да променят и подобрят, отколкото гърдите, които се нуждаят от хирургична намеса.

 

Снимка 265166

 

Жените с красиви гърди и дупе със средно качество могат кардинално да го променят с помощта на фитнеса.

С гърдите ситуацията е по-сложна, тъй като освен упражненията с гири, които способстват за тяхното леко повдигане, остават само мазилата, които са със съмнителна ефективност и още по-съмнителна безопасност.

 

Снимка 265158

 

Без пластичната хирургия не може нито да се увеличи, нито да се подобри формата на гърдите. Дамите с малки гърди и красиво дупе не трябва да се отчайват от този факт. Те могат да се ориентират към мъжа - горещия южняк и мачо. А и познавачи казват, че жените с малки гърди, са най-хубави.

Но ако не можете да се похвалите нито с хубав бюст, нито с красиви задни части, не ви остава нищо друго, освен да развивате интелекта си и светските си маниери, за да прелъстите мрачните и постоянно ангажирани с работата си интелектуалци.

За тях вие ще бъдете ценна находка, дори да не притежавате красиви форми, тъй като ще внесете в техния скучен живот поне малко живот, пише tia.bg. И все пак привличането между мъж и жена често не зависи от едни гърди и едно дупе.

 

Снимка 265159
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове