Характерът на Вашето дете според любимия му цвят

Цветовете разкриват много особености на личността

Любимият цвят на Вашето дете разкрива много за неговото емоционално и душевно състояние. Децата най-често избират багрите според вътрешното си усещане.

Със сигурно сте забелязали, че малчуганът Ви си има любим цвят. Обърнете внимание, че то харесва точно определена играчка, защото е в синьо например. Ако се вгледате в тези малки детайли, лесно ще откриете цветът на Вашето детенце.

Всеки един цвят има своя символика.  Вижте какви черти рисува Вашият любим цвят:


Червен: това е мъжкият цвят, пишат от dete.bg. Червеното символизира целеустременост и активност в постигането на успех. Червеният цвят помага за преодоляване на страхове и проблеми в живота.
Оранжев: той е сложна смес между жълто и червено. Значението му често се свързва с нетърпение, превъзбуда, смелост. Това е цветът на доброто здраве и на удоволствието.
Жълт: той е много крещящ и носи значението на нетърпеливо желание. Жълтото означава страст към богатство, но също така и радост, откровеност и безкористност.
Зелен: той е може би най-любим на подрастващите деца. Символиката му е на затвореността, но и на милосърдие, мъдрост и любов.
Син: той е символ на енергия, сила, воля за живот.
Виолетов: това е любимият цвят на най-малките. Този цвят означава творчество и енергийната активност.

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове