Първият път с нов партньор

Първият път с нов партньор - картинка 1

Ready, steady, go!

Независимо дали това ще е първият секс или само среща с новия ви партньор, няколко хитрости никога няма да ви попречат за приятното запознанство с новия човек.

Не очаквайте веднага фееричен секс. Вие изобщо не се познавате и ви трябва време, за да свикнете един с друг. Затова отнесете към първата нощ със снизхождение.

Дишайте дълбоко. Вълнението не ви позволява да се отпуснете. Можете да го направите заедно.

Дайте му да влезе, когато сте достатъчно навлажнена или използвайте мазило на водна основа, за да парирате дискомфорта. Първия път не забравяйте за презерватива, дори ако се предпазвате с други способи.

Не се притеснявайте да кажете какво не ви харесва. Ако вашият партньор е младок, той едва ли има голям опит в общуването с женското тяло. Дори и да се срещата с по-възрастен мъж, няма да ви попречи да очертаете границите и пристрастията. Никой освен вас не знае какво най-много ви харесва.

Не очаквайте оргазъм при първия секс.

За да стигнете до него, трябва да се отпуснете, а за целта трябва да се доверявате на партньора. Но вие все още не се познавате добре и ви трябва време, за да свикнете един с друг. Не имитирайте оргазъм при първия полов контакт. Без да искате ще объркате нещата, защото той ще реши, че прави всичко превъзходно и повече няма да се старае. И никога няма да разбере какво всъщност искате. /БГНЕС


/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове