Хороскоп (15.02- 21.02)

Хороскоп (15.02- 21.02) - картинка 1

Звездите разказват

7/ Овен – Силно искате да бъдете Козирог. Тази седмица мечтата ви се сбъдва, но на половина- рогата ви са красиви, но само толкова.


Телец – Окупирайте къщата си и не се показвайте повече навън, защото всички знаят колко сами и нещастни сте били на Свети Валентин. Не им давайте повод за одумване. 


Близнаци –  Предстои ви предизвикателство. Важно е да не забрявяте, че когато нещата не вървят, винаги можете да напишете КУР на видно място и да ви олекне.

Рак – Ако наистина хората, които не работят, не трябва да ядат, съдейки по външния ви вид, лъжете повече и от депутат на БСП.


Лъв – Идеята ви да се запишете като бедстващ и да получавате държавни пари е перфектна, но за съжаление няма да сработи у нас. Емигрирайте.


Дева – Напада ви грип, а вие оставате затворени за външния свят и само пискате пред половинката, че само вие сте така, че само на вас се случва.. И така цяла седмица.


Везни – Внимавайте - оправданието, че сте застреляли човек, понеже зодията ви го позволява, може да мине само у нас.


Скорпион – Липсата ви на каквато и да е етика и дискретност ви карат да си мислите, че тази седмица освен всичко друго може да заработите и като ясновидец.


Стрелец - Наясно сте, че според Библията не бива да си правите кумири, но въпреки това сте обсебени от лайфстайла на Сър Стенли Ройс.


Козирог - Не е вярно, че в живота успяват най-вече нахалните и прости хора, но е доста добра мотивация за вас.Водолей - Хубаво е понякога да казвате благодаря - просто така, за да създадете впечатление за поне малко нормалност, макар че от друга страна външният вид издава всичко.


Риби - Среща със стар познат ще ви припомни, че изобщо не умеете да запомняте хора и сте способни да забравите дори братовчед си.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове