Хотелските стаи, които плуват самостоятелно /СНИМКИ/

Хотелските стаи, които плуват самостоятелно /СНИМКИ/ - картинка 1

Един нетрадиционен хотел

Изучаването на красив крайбрежен район става много по-лесно и вълнуващо, когато стаята в хотел, в който сте отседнали, не само плува във водата, но се отделя от останалата част на сградата за соло приключения.

Всички дейности, на които бихте искали да се наслаждавате, докато се намирате на някое красиво място - като гмуркане с шнорхел, плуване или да опитвате вкусна храна, може да ги реализирате от вашето лично пространство, без да стъпвате на сушата.

Базираното в Сърбия проектантско студио Salt and Water представя концепцията за плаващ хотел - като начин за насърчаване на водния туризъм, който да намали въздействието на посетителите върху средата.

Централен хъб в близост до земята ще изпълнява различни обществени функции, като рецепция, ресторант, офиси и място за събития.

Към него чрез докове ще бъдат свързани няколко плаващи хотелски стаи, които могат да се прикачат към пристанището или да се движат самостоятелно. Гостите ще могат да се „прикачат“ един с друг или да се отдалечат със стаята си, ако търсят повече уединение.

Всеки катамаран (апартамент) ще може да настани между двама и четирима души и включва лофт спалня, кухня, баня, място за багаж и покрита палуба. Тук има дори плажна платформа, която улеснява достъпа до водата за плуване, гмуркане, риболов и слънчеви бани.

 profit.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове