Христо Иванов: Вили Сечкова е собственик на истинската "чанта на Мата Хари"

Христо Иванов: Вили Сечкова е собственик на истинската "чанта на Мата Хари" - картинка 1

Бившата манекенка и ТВ водеща стана почетен консул на Корея с решение на кабинета

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов намекна коя е Мата Хари, снимала спалнята на премиера. 

 

Публикуваме коментара на Христо Иванов в пълния му вид:

Явно - хепи-енд.

Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция. Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзаващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата - крайно услужливо - успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казно, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла...

Честито на корейците!

P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза.

Бившата тв водеща Виолета Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив, реши вчера Министерският съвет.

Назначението е по предложение на корейското правителство, уточнява пресцентърът на МС. Оттам допълват, че Сечкова е  мениджър на "Синопойнт" ЕООД" - официален ритейлър на корейската компания „Самсунг". От 2017 г. Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица във Варна и в Бургас.

Виолета Сечкова стана популярна като лице на няколко телевизионни предавания. Известно е, че тя е партньор в живота на бизнесмена Александър Сталийски. Родена е през 1986 г. в София. Била е модел на агенция "Визаж".

Започва тв кариерата си в "Сблъсък" по bTV, след това води лайфстайл предавания в GTV и TV2. През 2010 г. става тв продуцент, като заедно с Емил Кошлуков създава компанията "No Frame". Тя продуцира множество предавания по бившата TV7. 

При затварянето на КТБ Александър Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова се оказват едни от най-големите вложители с общо няколко десетки милиона лева.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове