Хванаха с половин килограм марихуана син на депутат от ГЕРБ

Хванаха с половин килограм марихуана син на депутат от ГЕРБ - картинка 1

Крум Танев - син на депутата от ГЕРБ Димитър Танев е заловен в събота

1/Хванаха депутатски син и негов приятел с близо половин килограм канабис. Става въпрос за Крум Танев - син на депутата от ГЕРБ Димитър Танев.

В бюлетина на МВР са цитирани само инициалите на задържаните мъже,

но източници на бТВ от полицията потвърдиха самоличността на Танев. Арестът е станал в събота вечерта в местност край Гоце Делчев, когато полицията спряла за проверка кола, в която пътували Крум Танев и негов приятел.

Двамата са били задържани в ареста за 24 часа и след това освободени. Тече следствие. Депутатът Димитър Танев отказа коментар за действията на сина си и уточни, че в момента той си е в къщи.

Депутатът от ГЕРБ Димитър Танев е разбрал от медиите за случая, при който синът му е задържан в Гоце Делчев заради чанта с 440 грама канабис. Това каза самият той пред Нова телевизия.

В понеделник стана ясно, че Крум Танев - син на народния представител от ГЕРБ Димитър Танев, е задържан в Гоце Делчев в събота при проверка на автомобил, в който е намерен канабисът.

"Това, което аз знам, е, че той е бил помолен от негов приятел да го придружи и са си направили разходка в Гърция с кола, взета от трето лице. След тава са отишли на гости на приятел в Гоце Делчев. На излизане от града вечерта са били спрени за проверка. В колата е имало много неща и са попаднали на чантичка или торбичка, в която е имало такова вещество", разказа депутатът.

 

Депутатският син и приятелят му нямат връзка с чантата, обясни Танев. "Когато са намерели чантата, в полицията са поискали да направят пръстови отпечатъци за това, че не са се докосвали до нея", коментира депутатът.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове