/ИЛЮСТРАЦИИ/ Малките дразнещи неща, които те побъркват 2

/ИЛЮСТРАЦИИ/ Малките дразнещи неща, които те побъркват 2 - картинка 1

Случвало ли ти се е да харесаш снимка на обекта на желанията ти от 2009 година?

Вчера ти разказах за 10 малки дразнещи неща, които със сигурност биха помрачили прекрасното ти ежедневие. Всички знаем какво е да ти скапят деня, но определено е още по-ужасяващо това да стане заради нещо наистина дребно. Е, в крайна сметка, дразнители колкото искаш. Те са навсякъде, мислиш си, че те преследват. Възможно е, знае ли човек- може да си техният избраник.

Предполагам, че още се мъчиш с отварянето на домашната лютеница, грижливо направена на баба ти. Остави я за секунда и виж какво още може да те изнерви до краен предел. Да, и тези 8 неща, илюстрирани от Bored Panda, ще продължат да си играят с нервите ти още дълго време.

Номер 1. След като майка ти вероятно ти се е навикала, че не вършиш нищо вкъщи, решаваш да се направиш на заинтересован от домакинската работа. Запретваш ръкави. Пускаш си музика, по възможност не новата песен на Галена и Азис. Вдъхновението да миеш мазни съдове те връхлита като градушка. Сипваш стабилно количество веро на гъбата за миене, правиш си разсеяно балончета. Мислиш си, че си приключил, но си забравил най-тежката артилерия- мазният тефлонов тиган, купен от супера с промо точки. Хм, спомни ли си? Снощи хапва ли яйца, приготвени в него? Действай, за да избегнеш нова богата порция от вербални куршуми от мама.

Номер 2. Прибираш се от дълга разходка в парка. Понеже си съвестен гражданин на Република България, не се облекчаваш по храстите и едвам издържаш до заветната цел у дома. Държиш стоически, ти си съвестен. Мислиш си за Ниагара, Искър, морето…не ти помага особено, но други образи не ти изплуват в главата. Да, сигурен си, че няма да издържиш на напрежението. Напрежението наистина е способно да те убие. И ето те пред входната врата. Ключът, разбира се, не влиза в ключалката от първия път. Продължаваш борбата. Да, вътре си. И хоп чорапът ти се изхлузва. Поправимо е. Бързо към тоалетната преди някой да те е изпреварил.

Номер 3. Всеки от нас има онзи досаден приятел. Сети ли се? Да, същият. Какво да се прави, нали за това са приятелите да се търпим. В 23:59 получаваш съобщение в messenger. Спи ти се, утре си на работа, не си много доволен от този факт. Приятелят ти пише „Няма да повярваш к‘во стана“… и след това следва писане в продължение на 30 минути. Typing…typing…не заспивай! Typing…typing…събуди се! Ето го и него! Роман в 10 части. Приятно четене :)

Номер 4. Развихрил си се. Решаваш, че няма да учиш. По-добре е да изчистиш цялата къща. Отново запретваш ръкави, пускаш музиката (домакинската работа си върви с музика, иначе как ще се дереш). Защо има толкова много прах? Просто два пъти в годината си в сесия и няма какво да правиш. И ето я страшната кихавица. Започваш да се тресеш, но уви не успяваш да кихнеш. Ами дразнещо си е :)

Номер 5. Късно вечер. Натъпкал си се като добро прасенце на вечеря. Едвам дишаш, едвам се движиш, най-лесно е да полегнеш или поседнеш на най-близката мебел. Само не лягай върху масата. Една мисъл се прокрадва- мисълта за чипса, който си купи преди да се прибереш вкъщи. Да, той те чака все още неотворен. Макар да знаеш, че нямаш място за нищо, посягаш към него. Ще си вземеш само едно. Да, ама не. Изяждаш цялата опаковка. Не, недей да ядеш и опаковката, само съдържанието. Сега съжаляваш, но това е, лакомията не прощава :)

Номер 6. Решил си, че трябва да вкараш разнообразие във вредния ти начин на хранене. Купуваш си шамфастък. Скъп е, но е важно разнообразието. И ето го изпитанието, тъпите черупки не се отварят. Вземи чук. Може да помогне. :)

Номер 7. Отиваш на кафе, бар или някъде да запиеш. Свещената последна глътка от коктейла или бирата си я пазиш. И баам, сервитьорката минава покрай масата и ти я взима. Естествено следва въпрос „Ще желаете ли още едно?“. Колебаеш се, но си взимаш още едно.

Номер 8. Got a secret, can you keep it? Мхм, приятелчето, което казва, че пази мега-гига-хипер тайна, но не иска да ти я каже. И да му паднеш на колене, пак няма да ти каже. Да, приятелите могат да бъдат и дразнещи :)

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове