/ИЛЮСТРАЦИИ/ Малките дразнещи неща, които те побъркват

/ИЛЮСТРАЦИИ/ Малките дразнещи неща, които те побъркват - картинка 1

Случвало ли ти се е да си вземеш душ и да осъзнаеш, че хавлията ти е останала извън пределите на банята?

Дори когато се намираш в състояние на пълно щастие, винаги ще се намери нещо, което да те подразни. Едно малко нещо ще се прокрадне в часовете на спокойствие и безгрижие и вероятно ще помрачи деня ти. Не се отчайвай на всеки се случва да си удари малкото пръстче на крака в някоя стабилна мебел. Ако бурканът с лютеница от село не иска да се отвори, недей да го хулиш. Мисли положително ще имаш домашна лютеница малко по-дълго време. Все пак баба ти не прави промишлени количества за целия китайски народ. Разбира се, всичко е в кръга на шегата.

Случвало ли ти се е да си вземеш душ и да осъзнаеш, че хавлията ти е останала извън пределите на банята?

Ако отговорът ти е „ДА!“, значи тези илюстрации са точно за теб. От Bored Panda старателно са изобразили какво най-често помрачава слънчевите ти дни.

Кое е най-дразнещото малко нещо, което ти се е случвало? Може да ми споделиш, няма да се сърдя.

И така започвам с номер 1. Пускаш си любимият сериал (да речем, че си фен на Game of Thrones), правиш си любимите пуканки, сипваш си едно стабилно количество газирана напитка. Настаняваш се удобно на леглото или на дивана (аз предпочитам мекото легло) и хоп...допишква ти се. Да, със сигурност това е едно от най-дразнещите неща, но какво да се прави. Винаги може да спреш сериала :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 2. Отиваш в шумния супер, малко е далеч от вкъщи, но се налага. Взимаш си старателно торбичка, за да спестиш от нова, а и може да те е грижа за околната среда, кой знае. Пазаруваш, пазаруваш, количката е препълнена. Минаваш изпитанието на касиерката и вече си пред входната врата на дома. Да, точно така. Осъзнаваш, че си забравил да купиш така важната тоалетна хартия или нова крушка :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 3. Знаеш, че ще излизаш. Знаеш, че няма да се прибереш веднага. Вероятността да пренощуваш другаде или да запиеш в някой бар е твърде голяма. Остава ти час до срещата, свързваш зарядното със смартфона. Всичко е наред, но след час осъзнаваш, че си забравил да го включиш в контакта. Да, хич не е приятно. А сега как ще се тагнеш? :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 4. Бързаш. Приключил си поредната курсова работа. Буквално си преработил цял куп дебели книги, за да успееш да изкараш прилична оценка. Закъсняваш за изпит. Изключваш бързо лаптопа, но той почва да се ъпдейтва (да, това е изключително българска дума, но както и да е). Е налага се да изчакаш, но най-добре е просто да го зарежеш :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 5. Най-голямата болка. Мислиш си, че умираш. Мислиш си, че те чакат в отвъдното. Болка несравнима. Болката на болките. Мхм, ударил си си малкото пръстче. Тук лек няма, само времето минава :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 6. Вече те попитах дали си си забравял някога хавлията. Неприятно е, особено ако не живееш сам. Бъди изобредателен. Закрий се с рулото тоалетна хартия. Пак се шегувам, по-добре не го прави :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 7. Приеми, че не си център на вселената. Знам, че е трудно, но не винаги хората са готови да те изслушват, дори близките ти приятели понякога могат да се отекчат до смърт от дългите ти разкази за работата ти, драмите ти, любовния ти живот. Когато осъзнаеш, че не те слушат ги тествай, кажи им нещо абсурдно от сорта на "обичам месо от еднорози". Тогава пак ще се завърнат :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 8. Под този номер храбро се подвизават заплетените слушалки. Може би това е едно най-омразните ми неща. Колкото и да се старая, те винаги са оплетени, винаги са навързани. Погледите на околните в метрото са безценни. Гледат те как се бориш със зъби и нокти. Но и на тях им се случва, това може да те успокой :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 9. Да си харесаш симпатична девойка не е срамно. Лошото е, когато започнеш да я следиш (да се надяваме само в социалните мрежи). Всекидневно и проверяваш стената по 1000 пъти (минимум) и просто при поредното ровене из профила й (върнал си се през далечната 2009 г, за да си наясно точно какво е вършила), цъкваш лайк-а. Паниката е обичайното следствие. Прецакан си :) Столкър!

Bored Panda
Снимка: Bored Panda

Номер 10. Това е право в десятката. Да си призная ми се случва често на работното място. Дали на шега, дали неволно е отделен въпрос. Доста е дразнещо, докато си вършиш нещата в тоалетната, някой просто да реши да те остави на тъмно. Преживява се, но си остави едно наум за следващия път :)

Bored Panda
Снимка: Bored Panda
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове