"Има такъв народ" възнамерява да върне мандата на президента изпълнен

"Има такъв народ" възнамерява да върне мандата на президента изпълнен - картинка 1

Kандидатът за премиер Пламен Николов съобщи, че и в момента продължават да се водят разговори с останалите партии за постигане на работещо решение

"Има такъв народ" възнамерява да върне мандата на президента изпълнен, обяви днес в кулоарите на парламента зам.-председателят на партията Ивайло Вълчев.

"Не сме обсъждали вариант, в който да върнем мандата неизпълнен, решени сме да направим всичко възможно", заяви той. "Този мач ще го играем докрай", допълни по-късно депутатът Станислав Балабанов.

Нито Вълчев обаче, нито Балабанов пожелаха да уточнят кога точно ще се случи това. По-късно кандидатът за премиер Пламен Николов съобщи, че и в момента продължават да се водят разговори с останалите партии за постигане на работещо решение.

"Разчитаме на тяхната подкрепа докрай, а какво ще направят в пленарна зала зависи от тях", коментира по-късно в кулоарите и депутатът Станислав Балабанов.

На въпрос от "Дневник" дали се обмисля смяна на някои от имената в проектокабинета депутатът Станислав Балабанов заяви, че такава не се предвижда.

"Министрите са такива каквито са - с биографиите и с професионализма си, и с желанието да свършат работа", коментира той.

Според него е по-добре да има правителство, за да се извършат спешни реформи, отколкото да се отива към нови избори.

"Какво ще се случи, ще видим другата седмица, защото позициите се променят ежедневно", допълни още той.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове