Искате да правите тройка!? Как да си изберем трети

Искате да правите тройка!? Как да си изберем трети - картинка 1

Има доста пикантни подробности

Става въпрос за тройка в леглото... Ако включите жена, предварително трябва да сте наясно дали обича ласките между жени. Едва ли ще ви бъде забавно, ако през цялото време просто наблюдавате или се включвате само от време на време.

Ако и двамата решите, че това ще е мъж, би било добре да сте сигурни, че няма хомосексуални наклонности. Специално за тази схема сексолози смятат, че е по-добре мъжът и вашият партньор да се познават и да си имат доверие - това би помогнало да преодолее чувството на ревност. Но естествено, няма гаранции, че ще се случи точно така.

Още една възможност: суинг клубът. В него не познавате никого и никой не познава вас, което е добре. Идеята да си намерите човек в Интернет обаче е рискована, винаги трябва да имате "едно на ум" и никога да не забравяте за презервативите.

Ревността разваля удоволствието

Дори да си прекарате доста добре, ако у единия от двама ви ревността е по-силно изразена, е твърде вероятно след купона в леглото да се стигне до тягостни обвинения и въпроси: "С нея по-хубаво ли ти беше?", "С мен никога не си толкова страстен!", "Срещате ли се тайно от мен?" Такава ситуация може да доведе до излишни драми. За да се решите на подобно нещо, е изключително важно и двамата да бъдете уравновесени емоционално (но малко хора биха си признали, ако това не е така). Забравете за емоциите, които биха могли да прераснат във влюбване в третия/третата или в ревност към партньора!

Нека да е без чувства

Жена, омъжена от година и половина, поканила своя приятелка на вечеря. След няколко чашки започнали да се целуват - първоначалното любопитство се превърнало в страст и желание (само да уточня, че и двете не са лесбийки). Съпругът се прибрал в най-горещия момент. В началото стоял като вцепенен, но не за дълго, присъединил се и онази нощ била прекрасна. Последвали още няколко срещи между тримата. Един ден домакинята се върнала по-рано вкъщи и видяла приятелката си и съпруга си в същата ситуация, в която той неотдавна ги бил заварил. Тя не успяла да приеме случващото се и направила бурна сцена на ревност. Недоумяващи защо изпада в истерия, й обяснили, че просто са решили да оползотворят времето, в което я чакали да се прибере... Каква бъркотия! Приятелството между двете приключило, а скоро след това тя се развела със съпруга си. Така че, когато третият е близък на някого от двойката, тройката може да се окаже кофти вариант. Разбира се, невинаги развръзката е раздяла или развод.

Софт вариант

Третият човек може да не се включва, а да бъде само воайор, с когото да общувате единствено с докосвания. Но ако не си изясните ролята на всеки участник предварително, може впоследствие да се стигне до обвинения. Това ще бъде нещо като договор, който сте сключили устно, преди да пристъпите към действия.

източник: po-krasivi.net

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове