Искате ли по-редовен секс?

Искате ли по-редовен секс? - картинка 1

Вижте как ;)

Съвременните американци правят значително по-малко секс в сравнение с предишното поколение отпреди 20 години, установи изследване, цитирано от в. "Метро"


Проучването било направено от университета в Сан Диего и обхванало 27 хиляди души. Събраните данни били за периода 1989-2014 година. Във въпросника участниците трябвало да отбележат колко често са правили секс през последните 12 месеца.


След анализ на получените резултати се оказало, че съвременните американци правят 9 пъти по-малко секс в сравнение с връстниците си през края на 90-те години на миналия век. Това важи за представителите на всички полове, раси и религии, независимо от това дали имат деца или не.

Изследователите се натъкнали на още един интересен факт. За всяка година след 25-ата, хората са правили средно 1,18 пъти по-малко секс.

Учените обясняват спадането на сексуалната активност на американците в сравнение с 90-те години с промяната в начина им на живот. Днешните граждани на САЩ са по-малко склонни да се обвързват с трайни партньори. А именно трайните интимни връзки водят до по-редовен секс, установили учените.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове