Искате ли "тройка"?

Искате ли "тройка"? - картинка 1

Преди обаче да го предложите, помислете какви последствия може да нанесе на връзката ви и дали си струва риска

1/"Тройката" е мечта на почти всеки мъж, а може и жена, фантазия, която се надявате, че един ден ще се реализира. Въпросът е как да се стигне до нея, особено ако имате дълга и стабилна връзка.

Сексът в тройка не е за всеки

Трябва да сте на ясно, че може би вашата приятелка не е тип, който би се впуснал в "тройка" .

Естествено тя може неочаквано да ви изненада и да се съгласи да участва, може дори да поиска повторение.

Преди обаче да предложите да правите тройка, помислете какви последствия може той да нанесе на вашата връзка и дали бихте поели този риск.

Едно от най-важните правила за групов секс е свободен разговор по темата.

Първо се запитайте дали сте достатъчно зрели и уверени за това. Ако не сте достатъчно разкрепостени да говорите на тази тема, няма как да сте достатъчно освободени да направите "тройка". Замислете се дали, сте готови за същото но с друг мъж и вашата половинка. Ако не сте, значи по-добре не се захващайте изобщо с тази игра.

Мнозина се опитват по време на купон да започнат темата за "тройката". Това  не работи, дори може да предизвика ревност. Вашето момиче може да реши, че ви харесва друго момиче от купона, и тройката ще е само оправдание за да я изчукате.

По-добре е, когато разговаряте за секс, да "завъртите" разговора към фантазиите и плавно да наместите тройката в разговора. Тогава може да се получи открит разговор между двама зрели хора, за насладата от нестандартните форми и фантазии в секса.

Кажете на своята половинка в подходящ момент, че си я представяте гола в прегръдка с друго момиче. Опитайте се да обясните това, като внимавате в нито един момент да не усети ревност. Попитайте я дали се възбужда от подобна мисъл, и дали предпочита различната конфигурация, в която мъжете са двама.

Колкото и да си въобразявате, че ако момичетата отделят твърде голямо внимание една от друга,

а вие просто ги наблюдавате, бихте могли да усетите завист, която в резултат често нарушава доверието. Затова не допускайте нещо да съсипе мечтата ви, която толкова дълго сте искали да се осъществи и се наслаждавайте!

Ако успеете да стигнете до реално действие не прекалявайте с вниманието към "гостенката", защото вашата половинка може да се почувства като "излишък". Със сигурност не искате партньорката ви да се разкайва, че се е съгласила на секс в тройка.

Не позволявайте в нито един момент да се чувства пренебрегната.

Не бъдете ревниви, ако й хареса и ви помоли да смените конфигурацията с мъж. Все пак, ако тя е готова да ви раздели с друга жена, без това да се отрази на чувствата й към вас, вие трябва да сте готов на същото за нея. Както казахме, помислете за рисковете и дали си заслужават. Ако си имате доверие, и ако не се ревнувате нещата могат да се получат и да изпитате страхотна наслада. В противен случай рискувате да загубите човекът до вас.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове