Италиански стилисти показаха прически и техники по "последен писък на модата"

Италиански стилисти показаха  прически и техники по "последен писък на модата" - картинка 1

Майсторите на "Джовани Дамяни" изнесоха над 5 часов шоу-семинар

7/ Над сто фризьори специалисти проследиха световната премиера на нови техники в колористиката, като част от семинара на марката Фрамези, провел се вчера в Хотел "Хилтън" в София. Специално за случая и по покана на представителя на марката за българския пазар г-н Давиде Кристияно, от Италия пристигнаха Фабио Франкина , президент на компанията, Джовани Бернини търговски директор на Фрамези и оторизирания презентатор на марката "Джовани Дамяни".

Давиде Кристияно основава своята компания "Дейвид Профешънъл" преди повече от 20 години.

Той е официален представител за България на водещите италиански марки – "Селектив", "Фрамези", "Кейпро" и "Елхим" - марки със световна популярност и традиции. Марки, които непрестанно творят, създават и задоволяват потребностите на съвременните професионалисти, твърдят професионалистите в бранша.

Една от тях е "Фрамези" – със 70 годишна история, изключително популярна, доказала се в световен мащаб. Марката предусеща нуждите на фризьорите и подкрепя успеха на салоните с най-нови формули, инструменти и обучения. Ежегодните международни ФРАМЕЗИ конгреси събират и вдъхновяват стилисти от цял свят.

Пред българските си колеги, "Джовани Дамяни" изнесе над 5 часов шоу-семинар, на което представи "Гламур"  - прет-а порте линия боя за коса с готови цветове.

Джовани започва своята кариера на стилист с работа за интернационални фирми, израствайки до Майстор на изкуството. Той до усъвършенства своите умения в най-добрите европейски академии. Неговата кариера включва Мис Италия, много модни и ревю събития, създаване на прическите на моделите в сътрудничество с топ модни агенции, сътворяването на телевизионния имидж на световно известни творци и артисти, както и участие в международни състезания със своята собствен екип стилисти. Неговите технически умения и знания са изключителни, особено в областта на колористиката, подстригването и стайлинг дизайна. Джовани Дамяни се присъединява към "Италиан Стайл Фрамези" през 90те. През 2002, Дамяни основава академията "Хеъреволюшън". Творческият екип на академията създава по две колекции годишно, вдъхновени от международните тенденции и модни икони като Dolche & Gabana, Armani, Dior, както и други известни и нови имена. Арт Директор на "Хеъреволюшън", Джовани е един от водещите елитни представители на "Фрамези" по света.

На финала на шоуто към прекрасните модели се присъединиха и Мисис България Йордана Димитрова и Лейди България Цвети Разложка, които окончателно сразиха със своята красота и чар италианския презентатор и го накараха да възкликне "Българските жени са изключително красиви, оставам тук". Водещ на събитието беше Наталия Димитрова

/30

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове