Изгладиха недоразуменията в коалицията, изчистиха комсомолското минало

Изгладиха недоразуменията в коалицията, изчистиха комсомолското минало - картинка 1

Тази сутрин в стаята на Обединените патриоти се събраха председателите на ПГ на ГЕРБ и ОП Цветан Цветанов и Волен Сидеров, като дойде и вицепремиерът Валери Симеонов

След продължилата около час среща в Народното събрание стана ясно, че партньорите във властта са се разбрали.

Оказа се - няма недоразумение или ако е имало такива, то всички са изгладениИзчистено е и комсомолското минало на партньорите.

Стигнахме до извода, че трябва да се срещаме по-често, подчерта Цветан Цветанов. Нямаме никакви проблеми и работим, коалицията е стабилна, нямаме никакви разминавания, посочи той. 

Всеки има някакво мнение за политическия си партньор или за политическия си опонент, обясни още заместник-председателят на ГЕРБ. Партията уважавала коалиционните си партньори. От думите му стана ясно, че Истанбулската конвенция не е обсъдена на днешната среща.

А идеята за днешната среща между коалиционните партньори дошла вчера, когато Цветанов и Сидеров се видели на изложбата на Вежди рашидов. Тогава се разбрали днес да видят на кафе.

Тази сутрин в стаята на Обединените патриоти се събраха председателите на ПГ на ГЕРБ и ОП Цветан Цветанов и Волен Сидеров, като дойде и вицепремиерът Валери Симеонов.

Вчера Цветанов заяви, че неяснотите в коалицията няма да се решават през медиите, а ще иска среща очи в очи. Преди срещата пред медиите Валери Симеонов обясни, че няма напрежение между него и Волен Сидеров.

Припомняме и че в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБДелян Добрев намекна, че подкрепата на ПГ на Обединените патриоти в Народното събрание може да бъде заменена с тази на партията на Веселин Марешки "Воля". Според Добрев напрежението между коалиционните партньори не се пренася по никакъв начин върху ГЕРБ.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Какво очаквате от българското председателство на Съвета на ЕС?

Управляващите ще използват повода да се хвалят.

56.52%

Българското кое?

26.09%

Опозицията ще използва повода да прояви активност.

8.70%

Ще "валят" медийни скандали - у нас и в чужбина.

8.70%

Бълагрия ще придобие сериозен авторитет на международната сцена.

0.00%

Блогове