Изоставено куче започна работа на бензиностанция /СНИМКИ/

Изоставено куче започна работа на бензиностанция /СНИМКИ/ - картинка 1

Служителката се надява техният жест да служи като пример за други хора

Не всяка история, свързана с изоставено куче, има тъжен край. Типичен пример за това е четириногият приятел Херао, пишат от brato.bg.

Чернокосместото животно е било изоставено от своите стопани на бензиностанция в град Моги дас Крузес, Бразилия. Въпреки тежката раздяла, Негао е получил далеч по-добра съдба и дори се е сдобил с работа.

“Веднага го приютихме и му дадохме необходимите грижи, обясни служителката Додо. – Купихме му храна, направихме му къща и му взехме каишка, за да го извеждаме на разходка.”

Нещо повече, Негао дори е получил униформа на “Шел” и ID карта, с която да се представлява пред клиентите.

“Негао чака хората да дойдат, за да ги посрещне и плени със своя чар. Клиентите го обичат, а някои дори му носят играчки.”

Служителката се надява техният жест да служи като пример за други хора и те да постъпват по същия начин с изоставени животни.

/33

Коментари 1

  • #1
    цанка колева -

    Чудесно е,но не е в гнусната и жестока България,тук ГИ БЕСЯТ ПО!СТЪЛБОВЕТЕ! ОЛИГОФРЕНКИ СЪС ВИСОКА СТЕПЕН НА ОЛИГОФРЕНИЯ,РАБОТЕЩИ КАТО ДИРЕКНОРКИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ УЧИТЕЛИ УЧАТ ДЕЦАТА НА САДИЗЪМ И ИЗРОДЩИНА,ХВЪРЛЯЙКИ ОТРОВА ЗА ДА УБИЯТ ЕДНО КУЧЕ И ЗАДОВОЛЯТ КОМПЛЕКСА СИ НА НЕКАДЪРНИ И НЕДОВОЛНИ ОТ СЕБЕ СИ ТЪПИ КРАВИ/моля,не мислете детските учителки за такива,като това с олигофренията,наречено "директор на детска градина",аз съм детска учителка,НО НЕ СМЯТАМ,ЧЕ КАКТО КАЗАХ ПО ГОРЕ ЗА ДА СИ ИЗБИЕШ КРАВЕШКИТЕ КОМПЛЕКСИ,ПЛЕВРЪЩАШ МЯСТОТО,КЪДЕТО ИГРАЯТ ДЕЦА В ГРОБНИЦА/гнус ме е от тази наречена"детска учителка" с кървавите ръце,КАКТО МЕ Е ГНУС ОТ ГОСПОДИНА!КОЙТО КАЗА!ЧЕ И НАПРАВИЛА ДОБРЕ И Е ОТРОВИЛА!КУЧЕТАТА, ЗАТОВА ЧЕ БРАВО НА ИСТИНСКИТЕ ХОРА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА,АКО НЯМАШ СЪСТРАДАНИЕ И МИЛОСЪРДИЕ!ТИ НЕ СИ ОТ ХОРАТА!САМО В МЪЧИТЕЛИТЕ ОТ АД А ДЕМОНИТЕ !ТОВА НЕ ИМ Е ЗАЛОЖЕНО И ЗАТОВА ГИ ОПРАВДАВАМ!НО В ЧОВЕКА!ТЕЗИ ЧУВСТВА СА ЗАЛОЖЕНИ И КОГАТО ТОЙ НЕ ГИ ПРОЯВИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЯТА ЗА ЧОВЕК!

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове