Как да бъдем естествено красиви за празника

Как да бъдем естествено красиви за празника - картинка 1

Няколко съвета и хитринки, с помощта на които да заблестите

1/Не ви е необходима специална козметика или тонове време, за да имате блестяща, здрава коса и по-гладка кожа. Пробвайте следните много лесни хитринки и ще се убедите, че естествената красота е лесно постижима:

За равномерен и гладък тен: нарежете няколко гроздчета на половинки и втрийте отрязаните краища върху почистена кожа. Гроздето съдържа киселини, които са естествени ексфолианти.

Уморени, подпухнали очи: не е сложно – просто дръжте крема за околоочен контур в хладилника. Нанасяйте от външните крайчета на очите към носа. Резултатите са почти мигновени.

Защитете кожата си като нанесете овлажнител с екстракт от черен чай преди да се печете на слънце – изследванията показват, че тази съставка намалява ефекта от UV лъчението и предпазва от изгаряне.

Маската за лице ще стане по-ефективна ако я нанасяте под душа, защото парата отваря порите и съставките проникват по-надълбоко.

Добийте тен без слънце. Смесете една супена лъжица слънцезащитен крем и мъничко бронзант в дланта си, след това нанесете на лицето за мигновен блясък.

За да загладите брадичката, врата и гърлото си, йога инструкторите препоръчват следното: бавно наведете главата си назад, повдигнете лекичко и се опитайде да целунете тавана. Повторете 4 пъти.

За по-добро хидратиране на кожата, използвайте маски със зехтин.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове