Как да използваш думите в леглото

Как да използваш думите в леглото - картинка 1
Снимка: cinefish.bg

Това може значително да подобри преживяването ви с партньора

Мръсните приказки в леглото могат да направят чудеса – и то не толкова за това да се хареса на партньора, колкото за това да засилите собственото си забавление. Много жени обаче се притесняват от това, други си мислят, че просто трябва да кажат на глас всичко, което им минава през главата в момента. Но, всъщност владеенето на мръсните приказки си има правила. Ето ги, събрани от сп. Космополитън:

Не се прави на нещо, което не си

Първо си помисли за секси думи, които ще те отпуснат. Поупражнявай се сама, за да разбереш кои думи не те притесняват. Започни с изразяване на собствените си чувства - „това е страхотно" е добро начало.

Бъди честна и се дръж естествено

Може да е прекалено очевидно, че се насилваш, ако му кажеш, че пенисът му е гигантски (макар че сигурно ще го зарадваш). Затова по-добре говори за чувствата си в момента на акта или след това. „Хареса ми как ме съблече и ме обсипа с целувки.“ Така ще насочиш партньора си към нещата, които са ти приятни, за да ги повторите.

Започни с мръсните приказки предварително

Не е нужно да чакаш до средата на заниманието, за да кажеш нещо. Можеш да започнеш със секси съобщения за упражнение, за да разбереш какво го възбужда. Нещо от сорта на „Подмокрям се, когато мисля за теб“ или „Чакам да се прибереш, за да ти сваля панталона и да коленича пред теб“.

Забрави за думата с „к“

Престани да се срамуваш от сексуалните си желания и забрави за думата „к*рва“. Отпусни се, забрави страха и притесненията и просто опитай. Ако на него му хареса, продължи, ако не – недей.

Започни с „аз“

Може би се изкушаваш да обръщаш повече внимание на партньора си, но по-добре кажи ти какво искаш. „Харесва ми“, „Аз искам“, „Обичам“. Така той ще започне да споделя какво му харесва и ти ще можеш да му отвърнеш.


Източник: cosmopolitan.bg

/37

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове