Как да обновиш стила си без да се разориш?

Как да обновиш стила си без да се разориш? - картинка 1

Стилът не се купува с пари!

Не е нужно да похарчиш цяло състояние, за да обновиш гардероба си! Все пак човек не трябва да е супер богат, за да обича модата. Ако тази година искаш да направиш преобразяване в стила си, от cosmopolitan.bg сa щастливи да ти кажat, че може да го направиш без да изпразниш джобовете си.

1. Инвестирай в качествени бейсик неща

Убедени сме, че инвестирането в добрата основа е определящо за живота. Мисли за това по този начин: след години няма ли да е по-хубаво да погледнеш назад към класическите си модни спомени с гордост, отколкото сърцето да ти се свива от срам при поредната "фешън" снимка!

 

Как да обновиш стила си без да се разориш

 

2. Размерът е всичко

Причината понякога дрехите ти да изглеждат зле или подбрани с лош вкус, е че не са с правилния размер. Няма значение дали това е пола на Gucci или панталон на Zara, който си намерила на разпродажба. Мисли за себе си и за начинът, по който облеклото стои на фигурата ти. За да не се налага да раздаваш покупките си след това.

3. Пазарувай умно

Това не е само да избереш качеството пред количеството. Откривай нови марки и бутици, от които да пазаруваш. Ясно е, че имаш любими марки и дизайнери, но не се ограничавай само до тях. Има много забележителни, млади, талантливи дизайнери, които тепърва се развиват и чакат да бъдат забелязани!

4. Миксирай и разменяй

Няма нищо по-лошо от повтарящи се тоалети! Намери други начини да носиш и комбинираш дрехите и аксесоарите си. Като експериментираш може да откриваш невероятни начини да ги носиш и дори ще се изненадаш сама от резултатите!Няма правила, когато става дума за мода!

5. Бъди стилна, а не модерна

Намери своя личен стил и се придържай към него. Не е необходимо да се справяш със всяка тенденция! Научи се да подбираш и да преценяваш кое от нещата ще представи по най-добрия начин твоя моден глас!

6. Бъди уверена

Бъди уверена с избора си! Хората могат да направят разликата между някой, който се чувства некомфортно в дрехите си и някой, който сякаш с лекота се облича и ги съчетава! Довери се на себе си.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Yellow Face

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове