Как да подобрите нестандартния секс?

Как да подобрите нестандартния секс? - картинка 1

Ето, няколко трикчета...

Не всеки е фен на аналния секс и ако вашата партньорка е от този тип, ще трябва да се постараете доста докато я докарате до момента, в който ще ви каже "Да".

За проникването отзад трябва специална подготовка. Първо – не пробвайте да правите анален секс преди добре да ви се е получило отпред.

Нека жената да е успяла да изпита поне един оргазъм и да е много възбудена, защото тогава мускулатурата й е отпусната, което пък гарантира по-меко и безболезнено проникване.

Ако момичето ви се притеснява, защото сте доста надарен, можете да я предразположите с пръсти. Правете леки и въртеливи движения, като постепенно сложете вашия член. Не забравяйте да я докосвате и по останалите ерогенни зони - гърди, бедра и тн.

Ползвайте лубрикант!

Ако тя все още изпитва болка, забавете движението си и прошепнете в ухото й да се отпусне. Не се отказвайте при нейното първо разколебаване, защото няма да се чувствате удоволетворени.

Много скоро мускулатурата й ще се отпусне и тогава подновете тласъците, които вече по-смело може да забързате.

Аналният секс не е страшен и дори може да бъде много приятен, и да донесе наслада и на двамата, стига да сте се отпуснали и да го правите с правилния партньор.

Източник: lifestyle.bg

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Какво очаквате от българското председателство на Съвета на ЕС?

Управляващите ще използват повода да се хвалят.

56.52%

Българското кое?

26.09%

Опозицията ще използва повода да прояви активност.

8.70%

Ще "валят" медийни скандали - у нас и в чужбина.

8.70%

Бълагрия ще придобие сериозен авторитет на международната сцена.

0.00%

Блогове