А когато ни мързи?

А когато ни мързи? - картинка 1

10 пози за мързеливци…

Какви пози да практикувате, когато не ви се изпълзява от леглото, но и не ви се лежи просто така?

Уморен ангел

Жената ляга настрани и се свива на кълбо със сгънати и притиснати към гърдите колене. Мъжът се намества отзад. Без никакви затруднения и напъни - леко проникване, което може да е съпроводено с нежни ласки по гърдите на партньорката.

Тирбушон

Партньорката е легнала настрани с гръб към партньора, краката й са изпънати напред под прав ъгъл спрямо тялото. Партньорът ляга зад нея и ту се приповдига на ръце, ту се отпуска върху партньорката.

Нежен лотос

Жената ляга по гръб и кръстосва краката в поза "лотос". Мъжът застава между краката й и прониква отгоре, подпрян на лакти. Ръцете му галят тялото й - косата, гърба, дупето... За да промените ъгъла на проникване, достатъчно ще е да подложите възглавница под седалището на партьнорката.

Следобеден релакс

Чудесна поза, когато и двамата стe уморени. Партньорът ляга настрани, подпрян на един лакът и облегнал глава на дланта си. Партньорката ляга перпендикулярно спрямо него и слага краката си върху бедрата му, като му позволява да извършва нежни движения. Ръцете й свободно се разхождат по тялото му, а той я гледа в очите. Идеална поза за мързеливи любовници.

Обърнато кълбо

Мъжът е легнал настрани. Жената също ляга настрани и се свива на кълбо, но в обратната посока (главата й се намира при краката му. Тя притиска коленете си към гърдите, може да прегърне и краката на партньора. Той от своя страна задава ритъма на любовния акт.

Втори етаж

 Мъжът ляга по гръб, а жената сяда върху него с гръб. Тя се отпуска назад, я партньорът се повдига леко на лакти. Партньорката слага краката си, сгънати в коленете, върху коленете на партньора. Мъжът я придържа за талията и прониква в нея.

Комфортно отпуснати

Жената ляга по корем и отмества единия си крак леко встрани. Мъжът застава на колене зад нея, единият му крак е покрай тялото й, а другият изпънат между краката й. Партньорът я прихваща за ханша и започва с дългоочакваните движения.

Пленена от идеала

Разновидност на мисионерската поза. Партньорката застава на колене и се обляга максимално назад. Стъпалата са под думето, ръцете - отметнати зад главата. Мъжът се навежда над жената, подпира се на лакти. Кръговите движения от негова страна ще добавят известна пикантност в акта.

Вълнуващ контакт

Класическа поза за почивка. И двамата партньори са легнали настрани, с лице един към друг и здраво прегърнати. Двежете се бавно и ще постигнете невиждано удоволствие. Това е вълнуваща, чувствена и романтична поза.

Паяжина

Всичко гениално е просто. Докато прави любов настрани, жената може да обгърне краката на партньора със своите и да извие гръб. Тази проста промяна ще позволи по-дълбоко проникване с по-силно триене.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове