Как да разберете дали е добър в леглото?

Наблюдавайте следните знаци и те сами ще Ви отговорят

4/ Дами, знаем че не е лесно да откриете човек, който наистина може да Ви задоволи. Е, вече няма нужда да си купувате вибратори, защото ще Ви разкрием как да разберете дали Вашият мъж е добър в секса още на първите няколко срещи.

Наблюдавайте следните знаци и те сами ще Ви отговорят.

С какво се храни?

Ако Вашият човек се храни с ранообразна храна, вероятно е готов на подвизи и в секса и би искал да експериментира. Ако поглъща храната за секунди, това е сигурен знак, че и в леглото няма да бъде по-различно. И храната, и сексът са удоволствия и ако не отделя достатъчно време за едното, най-вероятно така ще бъде и с другото.

Колко печели?

Според последни проучвания, хората които печелят повече, правят секс по-често и по-добре. Това, разбира се не е гаранция, че всички богаташи са богове в леглото, но по-спокойният мъж е по-добър и отпуснат в секса.

Тренира ли?

Ако спортува, Вашият човек е по-издръжлив и може да Ви дари с повече оргазми. Това че се поддържа, означава, че иска да изглежда добре. Но въпреки това не бива да е прекалено вманиачен и самовлюбен, защото няма да Ви обръща достатъчно внимание.

Уверен ли е?

Ако един мъж е уверен, независимо че не е бог на красотата и фитнеса, и има покритие на увереността му, той е по-привлекателен от масата мъже. Освен това е почти сигурно, че е готов на експерименти в леглото и не би подложил самочувствието си на тест като не Ви задоволи.

Увереният мъж не се движи приведен, не кръстосва крака и ръце и е комуникативен.

Обърнете внимание къде се докосва, защото е научно доказано, че хората сами показват на другите кои места от тялото им са най-приятни за докосване.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

44-тото Народно събрание ще работи до:

...юли-август 2018 г.

29.63%

Все тая, брат...

25.93%

...два-три месеца.

22.22%

... края на мандата си.

11.11%

... най-много две години.

11.11%

Блогове