Как да сбъднем желанията си според зодията

Как да сбъднем желанията си според зодията - картинка 1

Всяка една от 12-те зодии се подчинява на определена стихия – огън, вода, въздух и земя и така зодиите се разпределят като огнени, водни, въздушни и земни

За да си сбъднем някое желание, трябва да се съобразим и със зодиакалния знак, който е подвластен на определена стихия. Именно стихията дава тласък, за да може едно желание да се превърне в реалност.
Всяка една от 12-те зодии се подчинява на определена стихия – огън, вода, въздух и земя и така зодиите се разпределят като огнени, водни, въздушни и земни.

Огнени – Овен, Лъв и Стрелец

Ако сте огнена зодия, трябва да използвате огъня, за да сбъднете някое свое желание. Необходимо е да запалите свещ в тъмно помещение и да напишете желанието си на лист хартия.
След като напишете желанието си на лист, трябва да ги изгорите на пламъка на свещта.

Източните народи вярват, че ако желанието е написано върху дафинов лист и изгорено, то задължително се сбъдва.

Водни – Рак, Скорпион и Риби

Водните зодии могат да изпълняват желанията си с помощта на водата. Те трябва да напишат желанието си на лист хартия, да го поставят в бутилка и да го хвърлят във водоем.

Въздушни – Близнаци, Везни и Водолей

Въздушните зодии трябва да използват силата на въздуха, за да сбъдват желанията си. Те трябва да запишат това, което искат най-силно, върху лист хартия, която да закрепят върху балон или хвърчило. След което балона или хвърчилото се пускат в небето.

Земни – Телец, Дева и Козирог

Земята ще помогне на земните зодии да изпълнят всяко свое желание. Земните зодии трябва да напишат желанието си върху лист хартия, след което да го заровят под корените на някое дърво.

Ако искате да се разделите и освободите от нещо, направете ритуала при намаляваща Луна.

Ако искате да привлечете нещо в живота си, направете ритуала при Новолуние.

Трябва да помните още, че желанието ви може да засяга единствено и само вас. Няма как нещо да се сбъдне, ако пожелаете да влияете на живота и изборите на друг, колкото ѝ силно да го искате.
Така например, ако желанието ви е свързано с любов, трябва да напишете "Искам да привлека човек, с който да изпитаме споделена любов."
Нужно е колкото се може по-често и по-ярко да визуализирате резултата т.е. да виждате желанието си изпълнено. Например, ако сте си пожелали собствен апартамент, представяйте си не само интериора, но и как идват ваши близки или приятели на гости.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

„Демократична България“

30.19%

ГЕРБ-СДС

15.09%

„Има такъв народ“

13.21%

БСП

11.32%

Не съм решил още...

9.43%

"Възраждане"

7.55%

Няма да гласувам

5.66%

„Изправи се! Мутри, вън!“

3.77%

Друга партия или коалиция

3.77%

ДПС

0.00%

ВМРО

0.00%

„Републиканци за България“

0.00%

Блогове