Как да се обличате, докато сте бременни?

Как да се обличате, докато сте бременни? - картинка 1

Вижте, полезните съвети...

И така, вие сте бременна и ви предстои да преживеете някои трудности с обличането занапред. Но не се страхувайте, да бъдете бременна, не означава, че трябва да се предавате и да не се обличате както искате, информира порталът "mamatatkoiaz.bg". Ето, някои трикове:

Останете верни на стила си

Насочете се към дрехи за бременни, но запазете стила, който обикновено носите. Почти всяка марка дрехи произвежда и такива за бременни, всичко е въпрос да познавате стиловете. Любимите ви вериги магазини обикновено ще имат запас от широки възможности, които може да се носят лесно през цялата бременност. Помислете за отпуснати панталони с ластична талия, потник съчетан с любимият ви блейзър или забавно изрязано до кръста леко яке.

Покажете своето коремче

Хей, ако сте бременни покажете го! Не се страхувайте да акцентирате върху корема си, когато сте в 5-6 месец на бременността. Когато излизате на вечеря или някое забавно събитие, носете нещо което оформя фигурата ви, насочете се към разтегливи материи, които ще подчертаят коремчето и фигурата ви, ако се притеснявате добавете допълнителна връхна дреха, ако е необходимо.

Носете удобни, но стилни обувки

Спрете се на фънки равни боти или страхотни сандали с каишки. Откажете се от токчетата след 6-я месец, първо – опасно е и второ краката се подуват толкова много, а и гърба няма да ви благодари за това.

Вие все още може да носите дънки

Все още може да бъдете приятели с дънките, просто трябва да намерите точната марка. Ако сте фен на дънките, потърсете тесни еластични дънки за бременни. Тези дънки са проектирани с екстра ниска предница и по-високи от към гърба за да подкрепят стомаха, докато меките еластични странични панели на кръста създават комфорт през цялата бременност.

Избягвайте принтовете

При избора на връхни дрехи и рокли се спирайте едноцветни дрехи или черно и бяло. Различните щампи от всякакъв вид не са от най-добрите начини да покажете коремчето си.

Но може да използвате аксесоари с принтове

Н

о ако сте заклет фен на принта, то можете да добавите шал, например. Те са страхотни като вариант и добавянето им към неутралната палитра, създава илюзия за по-издължен силует.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове