Как да си поискаме от жените в различни държави

Как да си поискаме от жените в различни държави - картинка 1

Един по-различен пътеводител

Дамите са по-навити на високи мъже, но има още много подробности, внимавайте да се сбъркате

Запознайте се с различните начини да попитате “Искаш ли?” в целия свят. “Ей, хубавице, приличаш на камион и си красива като сирене”, подвиква млад испанец на едно младо момиче. Обида? Напротив – това е искрен комплимент, който не всяка жена получава по свой адрес. Ех любов, любов…По всички географски ширини основно занимание в живота е стремежът да намерим сродна душа. Начинът да я спечелим е различен при различните народи и култури и, въпреки че европейският модел се е наложил повече или по-малко, всеки народ има свои особености в традицията на прелъстяването. Така например трябва да знаем, че подчертаният интерес към някоя китайка може бързо да ни доведе до брачно ложе.

Обратно, в Аржентина никоя млада жена няма да се впечатли, ако някой мъж се доближи и и каже, че и е “навит”. Ако не и харесва, ще му откаже и… всеки по пътя си.

В случай, че и допада нищо чудно да се съгласи!

По света има не само различни начини на демонстриране на сексуален интерес, но и различни критерии за красота и еротизъм. Предлагаме ви пътешествие из различни страни и техните представи за женска хубост и съблазън. И най-важното: оставете у дома своите представи за красота и еротизъм, иначе никога няма да сполучите със съблазняването!

Гърците имат навика да изразяват възхищенито си към нежния пол, пощипвайки женски задници. Методите на филипинците се изразяват в прегръщането на краката на желания обект и тяхното доближаване до лицето.

В някои области на Австралия, населени с корави мъже, романтичните приказки се смятат за излишни – австралиецът обяснява своето желание, като подушва ръцете си, след като е опипал подмишниците на харесваната дама.

При алжирските туареги, малийците и нигерийците също има подобни “игрички”, но те са далеч по-нежни- негрите галят дланите на момичето и ако то отговори с потриване на нокти, значи е спечелено. В Япония начинът да обясниш нежните си чувства е прост. Представете си, че сте на дискотечно “татами” и срещу вас кърши снага прекрасна дъщеря на Страната на изгяващото слънце. Опънете крака в посоката, където тя се намира и девойката ще разбере, че и правите неприлично предложение.

Дългият, но дискретен поглед е предпочитано средство при мъжете в арабския свят.
В Канада сексуалното желание се демонстрира най-лесно в бар – отлепяте етикета на бутилката с бира и това значи, че имате нужда от нежности. А понеже в Полинезия нямат бира, мъжете демонстрират чувствата си с танци, като по време на щурите ритми хвърлят дрехите си.

Ако ви липсва въображение, можете да се осланяте на техниката на италианския сенатор Виторио Сгарби, прочут сваляч. По въпроса за прелъстяването сенаторът има крилати сентенции:
“Накарайте жените да си мислят, че те ви прелъстяват, а не вие тях. Чувствайте се като ловец в резерват или като преследван дивеч.” Виж го ти, новото лице на италианската политика!

Важен фактор за успеха в прелъстяването е възможността да възприемате критериите за красота по целия свят. Не навсякъде се харесват един и същ тип жени. В Китай, Тайланд и Индонезия най-желани са дамите с хубава бяла кожа и ако киснете на плажа в очакване на някоя хубавица, само ще си изгубите времето.

В Джакарта, където европейците са привлечени от екзотичния чар и матовата кожа на индонезийците, местните списания слагат на кориците винаги бледи девойки с изрусена коса. За да се смята една тамошна жена за хубава, тя трябва да има висока и много тънка талия. Желателно е да бъде слаба, но не прекалено, защото прекалената телесна слабост се приема като признак на заболяване.

На африканския континент всичко е наопаки – харесват се закръглени жени с големи гърди и едър задник, който умеят прелъстително да въртят. В арабския свят Кейт Мос щеше да е нещастна самотница, защото жените клечки там никак не се харесват. Арабите предпочитат солидните задни части и добър бюст, а също и дълги, отлично разресани коси и кръшна походка.

Колкото по-освободена е една жена, толкова по-зле – в арабския свят европейките с остри езици си намират белята.
В Ливан сега е модата на силиконовите устни стил “ранна Ким Бейсинжър” и имплантираните бюстове “а ла Джени Маккарти”. В Бразилия също не се щадят и се възползват от удобствата на пластичната хирургия. Раз, два, три и – готово!

Ето я с подпълнени устни, повдигнати гърди и задниче. Гърдите са особено важни, зашото както казват бразилските фустогонци: “Жена без гърди е добър приятел, но не и добра приятелка.” Едно от предимствата на световния секс е, че дори и да си мухльо у дома, другаде би могъл да конкурираш Брад Пит! Ето примери:

В Банкок много се харесват леко феминизираните мъже. В Египет си падат по по-възрастните, с леко коремче – символ на благосъстоянието. Поляците са по-близко до нас и харесват високи, мускулести мъже, в костюми Хюго Бос. В Испания и Италия чувството за хумор е добра предпоставка за започването на връзка, докато в Китай са важни парите.

В Русия, САЩ, Индонезия, Брегът на слоновата кост, Аржентина и още много страни, различни по географско положение и култура, се цени едно и също мъжко качество – височината. Високите, силни мъже са по-търсени от другите. В САЩ например обявите, започващи с думата “висок”, получват двойно повече отговори.

Източник: beu.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове