Как френските проститутки отмервали времето на сеанса преди векове?

Как френските проститутки отмервали времето на сеанса преди векове? - картинка 1

Тази история е толкова стара, че няма как да я чуеш дори от дядо ти

Тази история е толкова стара, че няма как да я чуеш дори от дядо ти. А знаем, че те, дядовците, са най-мъдрите хора, от които можеш да почерпиш познания, каквито никой друг не може да ти даде

Нашите дядовци са ни научили на някои от най-важните неща в тоя живот, за което ще им бъдем благодарни до гроб.

И като споменахме гроб, именно църковните свещи са в основата на нашата история. Френските проситутки преди векове са носили със себе си малка кутийка с восъчни пръчици, които служили за отмерване на времето. Ясно е, че по онова време часовниците са били скъп аксесоар и не всеки е можел да си го позволи.

Разбира се, платените Цецки били хитри и не използвали от големите свещи, а нещо като портатитивни такива. Те горяли по 7 минути, а след като пламъкът изагаснел, клиентът трябвало или да доплати за още секс, или да си събира партакешите все така еректирал.

В историята се казва още, че по онова време проститутките често ходели на църква и дори имали отредени места, където стояли по време на служба. В един от парижките храмове, средновековните жрици дори дарявали пари за реставриране на част от иконостасите.

brato.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове