Как мъжете прецакват секса?

Как мъжете прецакват секса? - картинка 1

Колкото и една дама да е толерантна към партньора си в леглото, има неща, които трудно се премълчават

Много мъже имат изградени стереотипи в секса и не се съобразяват дали те са приятни на жената, която е до тях.

Най-често допусканите грешки от мачовците са показани по-долу и съветът е да се поучат от тях, за да създадат пълен комфорт по време на половия акт.

1. Да спрете, докато тя свършва

Ужасно е точно, когато жената е на косъм от своя блажен оргазъм, ти да прекъснеш половия акт. Ако тя след това сама успее да си достави наслада, е похвално. В противен случай, освен неудовлетвореност, нервно напрежение, тя ще има и болки в слабините.

Снимка 281948

2. Да не сте се погрижили за личната си хигиена

Мърльовци под път и над път, но иначе имат големи претенции към другите в леглото. Те обикновено нямат и задръжки в секса, а това води до отвращение в отсрещния обект. 

3. Да ви мързи

На всеки се случва да не му е до секс, но да го мързи и да чака мацката да свърши цялата работа, е нахално поведение. 

Снимка 280091

4. Да сравнявате партньорката си с друга

По-добре предварително си избийте това от главата, ако все пак сте настроени за приятен секс и добър финал. Пък и жената винаги усеща, когато нещо в партньора й не е наред. По-сетивна е.

Снимка 276679

5. Да спазвате само един и същи ритъм от началото до края

Сексът не е дейност, която трябва да се прави като по учебник. Именно разнообразието е това, което пали страстта и фантазията.

Снимка 281365

6. Да й объркате името

Е, не - това е брутално! И на когото се е случвало, знае конфузната ситуация, която следва. Финалът на поредно объркване на името на жената, с която правите секс, може дори да е фатален - раздяла.

Снимка 258911

7. Да забравите, че езикът също е инструмент за доставяне на удоволствие

Половият акт не е само сливане на половите органи на мъжа и жената. Той може да се превърне в извор на удоволствия или в оргазъм след оргазъм. Но това зависи от вас и от нея.

 

8. Да настоявате за нещо, което тя не иска да направи

Това е вид насилие. Ужасно да искате конкретна поза в секса, ако партньорката ви не е съгласна. Има много причини да не иска да я обладаете отзад, да ви направи фелацио и т.н. 

Снимка 276677

9. Да сте груби

Не всяка жена си пада по хард изпълненията в леглото. Не става въпрос за садо-мазо, а за елементарно погалване, което правите доста грубо и непохватно. Агресията в секса, която обикновено сте гледали във филмите за възрастни, често не е по вкуса на жените.

Снимка 284879
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове