Как протича животът ни на работното място

Как протича животът ни на работното място - картинка 1

7 илюстрации, които перфектно изразяват работната ни седмица

Всеки един от нас е "претърпял" тези моменти в работата си.  Познати са ни типичните понеделници, в които нямаме търпение да стигнем до така жадувания уикенд. И най-верният ни помощник, разбира се, е кафето.

Няма спор, че обожаваме моментът, в който шефът ни ни казва, че излиза в отпуска. Слагаме усмивката на лице и някак безгрижно, и бая бързо, се проточват тези дни желани, в които го няма шефа, за да ни мъмри.

Има го и моментът, в който сме на почивка, но как да си починем като се оказва, че сме незаменими на работното място? Забравяме къде сме и с кого сме и започваме трескаво работния процес дори и на плажа.

Цял ден, от самото ставане, жадуваме да се приберем вкъщи и да легнем в мекото ни като памук легло, но приберем ли се и дойде ли този момент, ние започваме да мислим за работата, за нещата които не сме свършили, за тези, които трябва да свършим и за какво ли още не.

И ето го и стимулът на работното място - свещената ЗАПЛАТА! Както я получим ние сме царе, имаме пари за всичко и всички, можем да си купим острови, яхти и коли. Но всичко хубаво си има край, както и заплатата. Ограничаваме си максимално харчовете и чакаме отново най-сладкият ден. Кръговрата на живота.

Крайният срок е нещо, с което се справяме като оставяме 54289 неща за накрая и се случва явлението, в което трябва да свършим всичко за най-много една седмица.

И ето го - ПЕТЪК!!! Или по-скоро - ПЕТЪК СЛЕД РАБОТНО ВРЕМЕ!!! Блаженство, наслада или просто казано кеф.

 

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове